Loading
ro ru en
Inedit
Loading
30 Decembrie 2017 | 15:02
Fundaşul Petru Racu pleacă în vacanţă la munte dintr-un motiv inedit
Va pleca în vacanţă la munte dintr-un motiv inedit. Vorbim despre fundaşul Sheriff-ului Petru Racu. Apărătorul în vârstă de 30 de ani şi-a făcut recent un nou tatuaj, care necesită a fi protejat de razele solare şi temperaturile ridicate, relatează Mesager.
Pe final de an, unul în care a devenit campion cu Sheriff şi a fost aproape de primăvara europeană, Petru Racu şi-a mai făcut un tatuaj. Unul la braţul drept, care deocamdată nu poate fi admirat şi se află sub bandaj. Acesta trebuie schimbat la fiecare 12 ore. Din această cauză, Petru şi-a schimbat destinaţia turistică.
 
În urma cu 7 ani Petru Racu era fotbalistul moldovean cu cea mai excentrică coafură. Autor a 3 goluri în ediţia intermediară a Diviziei Naţionale spune că se va prezent cu un look extravagant, doar dacă Sheriff va ajunge la masa bogaţilor.
 
Ajuns în vară la Sheriff, Petru Racu va rămâne la Tiraspol şi în 2018. Campioana se va reuni pe 25 ianuarie, iar fundaşul ştie ce îşi doreşte de la nou an.
 
Petru Racu este discipol al şcolii de fotbal Zimbru. În afară de formaţia galben-verde a mai evoluat la Veris, Milsami, dar şi în campionatele Suediei, Finlandei şi Danemarcei. 
Postat de: Cornelia Stefoglu
Comentarii:

Carmelia Albu - Ombudsmanul Companiei „Teleradio-Moldova”, în serviciul consumatorului

Serviciul Ombudsmanului servește pentru public drept o sursă independentă de informare, explicații, analiză privind programele Radiodifuzorului Public și aderența la standardele și practicile europene de elaborare a programelor.  

Ombudsmanul este un mediator care, în caz de necesitate, va purta negocieri între telespectator/radioascultător sau un anumit grup de persoane şi Companie. Ombudsmanul  răspunde la întrebările telespectatorilor şi radioascultătorilor, primește și analizează eventuale plângeri din partea consumatorului de programe.
  
Primul Serviciu al Ombudsmanului a apărut în Suedia, în 1809. Acesta a fost instituit pe lângă Parlament, din inițiativa Guvernului, și avea misiunea de a proteja drepturile cetăţenilor, monitorizând acțiunile Executivului. Uterior, în 1988, un serviciu asemănător a fost instituit în mass-media din Franţa. Aceasta a fost o adevărată „explozie”,  generând apariția serviciilor similare și în alte țări din lume.
©2011 IPNA "Teleradio-Moldova"
Departamentul Multimedia al IPNA „Teleradio-Moldova” a fost creat cu suportul
Programului Comun al Consiliului Europei şi Uniunii Europene
„Susţinerea Democraţiei în Moldova”
DQTeam