Loading
ro ru en
Inedit
Loading
02 Februarie 2016 | 21:00
G.O.L.D – un proiect cu tineri şi pentru tineri
„Get Over Lazy Days” (G.O.L.D) este un proiect conceput de tineri pentru tineri. Scopul acestuia este de a spori gradul de activitate civică a tinerilor pentru a le oferi posibilitatea să se afirme, să se implice în mai multe programe sociale şi să se încadreze mai uşor în câmpul muncii.
Invitații ediției de astăzi sunt Petru Grecu, președintele Consiliului Municipal de Tineret din Chișinău, Andrei Arîcu, șeful departamentului Mass-Media și Diana Ceban, coordonator de proiect.

„Tinerii au multe probleme și noi ne-am propus să descopere care sunt problemele și să găsească soluții. Noi am lucrat mult la acest proiect și l-am creat tot din perspectiva dorințelor tinerilor”, au spus fondatorii proiectului.

Pentru a afla mai multe detalii despre proiectul G.O.L.D, urmăriți emisiunea „Bună dimineața!”.
Comentarii:

Carmelia Albu - Ombudsmanul Companiei „Teleradio-Moldova”, în serviciul consumatorului

Serviciul Ombudsmanului servește pentru public drept o sursă independentă de informare, explicații, analiză privind programele Radiodifuzorului Public și aderența la standardele și practicile europene de elaborare a programelor.  

Ombudsmanul este un mediator care, în caz de necesitate, va purta negocieri între telespectator/radioascultător sau un anumit grup de persoane şi Companie. Ombudsmanul  răspunde la întrebările telespectatorilor şi radioascultătorilor, primește și analizează eventuale plângeri din partea consumatorului de programe.
  
Primul Serviciu al Ombudsmanului a apărut în Suedia, în 1809. Acesta a fost instituit pe lângă Parlament, din inițiativa Guvernului, și avea misiunea de a proteja drepturile cetăţenilor, monitorizând acțiunile Executivului. Uterior, în 1988, un serviciu asemănător a fost instituit în mass-media din Franţa. Aceasta a fost o adevărată „explozie”,  generând apariția serviciilor similare și în alte țări din lume.
©2011 IPNA "Teleradio-Moldova"
Departamentul Multimedia al IPNA „Teleradio-Moldova” a fost creat cu suportul
Programului Comun al Consiliului Europei şi Uniunii Europene
„Susţinerea Democraţiei în Moldova”
DQTeam