Loading
ro ru en
Inedit
Loading
27 Februarie 2017 | 13:13
Gafă uriaşă la decernarea premiilor Oscar
Pelicula „Moonlight” a obţinut premiul pentru cel mai bun film la gala din 2017, după ce iniţial a fost anunţat din greşeală drept câştigător filmul „La La Land”, relatează Moldova 1.
Organizatorii ar fi încurcat plicurile. Cu toate acestea „La La Land” a plecat acasă cu cele mai multe trofee – șase la număr.

Casey Affleck și-a adjudecat titlul de cel mai bun actor în rol principal, iar Emma Stone a câștigat premiul pentru cea mai bună actriță.

Oscarul pentru cel mai bun regizor i-a revenit lui Damien Chazelle, pentru pelicula  „La La Land”.

Gala Premiilor Oscar a ajuns la cea de-a 89 ediţie.
Postat de: Iulia Dubceac
Cuvinte cheie:
Comentarii:

Carmelia Albu - Ombudsmanul Companiei „Teleradio-Moldova”, în serviciul consumatorului

Serviciul Ombudsmanului servește pentru public drept o sursă independentă de informare, explicații, analiză privind programele Radiodifuzorului Public și aderența la standardele și practicile europene de elaborare a programelor.  

Ombudsmanul este un mediator care, în caz de necesitate, va purta negocieri între telespectator/radioascultător sau un anumit grup de persoane şi Companie. Ombudsmanul  răspunde la întrebările telespectatorilor şi radioascultătorilor, primește și analizează eventuale plângeri din partea consumatorului de programe.
  
Primul Serviciu al Ombudsmanului a apărut în Suedia, în 1809. Acesta a fost instituit pe lângă Parlament, din inițiativa Guvernului, și avea misiunea de a proteja drepturile cetăţenilor, monitorizând acțiunile Executivului. Uterior, în 1988, un serviciu asemănător a fost instituit în mass-media din Franţa. Aceasta a fost o adevărată „explozie”,  generând apariția serviciilor similare și în alte țări din lume.
©2011 IPNA "Teleradio-Moldova"
Departamentul Multimedia al IPNA „Teleradio-Moldova” a fost creat cu suportul
Programului Comun al Consiliului Europei şi Uniunii Europene
„Susţinerea Democraţiei în Moldova”
DQTeam