Loading
ro ru en
Inedit
Loading
07 Ianuarie 2016 | 17:24
Idei spectaculoase cum să decorăm masa de Crăciun
După pomul de Crăciun, masa festivă este, cu siguranţă, vedeta acestei sărbători. O masă frumos aranjată cu tacâmuri, accesorii şi elemente decorative specifice, va întregi atmosfera de sărbătoare.
Cu puțină fantezie și îndemnare puteți obține un decor frumos al mesei, din care nu trebuie să lipsească nuanțele de alb, roșu, dar și crenguțele de brad.

Specialiștii susțin că în decorarea mesei de sărbătoare trebuie să folosim și globurile, care pot fi aranjate într-un bol de sticlă, împreună cu mai multe crenguțe de brad.

Cum să îmbrăcăm masa în haine de sărbătoare aflăm din materialul realizat de către echipa „Bună dimineața!”
Comentarii:

Carmelia Albu - Ombudsmanul Companiei „Teleradio-Moldova”, în serviciul consumatorului

Serviciul Ombudsmanului servește pentru public drept o sursă independentă de informare, explicații, analiză privind programele Radiodifuzorului Public și aderența la standardele și practicile europene de elaborare a programelor.  

Ombudsmanul este un mediator care, în caz de necesitate, va purta negocieri între telespectator/radioascultător sau un anumit grup de persoane şi Companie. Ombudsmanul  răspunde la întrebările telespectatorilor şi radioascultătorilor, primește și analizează eventuale plângeri din partea consumatorului de programe.
  
Primul Serviciu al Ombudsmanului a apărut în Suedia, în 1809. Acesta a fost instituit pe lângă Parlament, din inițiativa Guvernului, și avea misiunea de a proteja drepturile cetăţenilor, monitorizând acțiunile Executivului. Uterior, în 1988, un serviciu asemănător a fost instituit în mass-media din Franţa. Aceasta a fost o adevărată „explozie”,  generând apariția serviciilor similare și în alte țări din lume.
©2011 IPNA "Teleradio-Moldova"
Departamentul Multimedia al IPNA „Teleradio-Moldova” a fost creat cu suportul
Programului Comun al Consiliului Europei şi Uniunii Europene
„Susţinerea Democraţiei în Moldova”
DQTeam