Loading
ro ru en
Inedit
Loading
27 Mai 2015 | 16:31
Iluzionistul Garry Cozma, invitatul emisiunii „Bună dimineaţa!”
După mulţi ani de antrenament, astăzi, Igor Cozma este magician în plin sens al cuvântului. Deşi nu a divulgat niciun secret, Garry Cozma a arătat mai multe trucuri, în direct, la postul public de televiziune Moldova 1, printre care şi un nou gen de magie - mantealism, pe care a început să îl practice de ceva vreme.
Iluzionistul a participat la mai multe concursuri de talente și se pregătește pentru un concurs internațional de magie, care va avea loc la Cluj, România.

Cei pasionați de iluzionism pot vedea mai multe în subiectul pregătit de echipa „Bună dimineața!”.
Comentarii:

Carmelia Albu - Ombudsmanul Companiei „Teleradio-Moldova”, în serviciul consumatorului

Serviciul Ombudsmanului servește pentru public drept o sursă independentă de informare, explicații, analiză privind programele Radiodifuzorului Public și aderența la standardele și practicile europene de elaborare a programelor.  

Ombudsmanul este un mediator care, în caz de necesitate, va purta negocieri între telespectator/radioascultător sau un anumit grup de persoane şi Companie. Ombudsmanul  răspunde la întrebările telespectatorilor şi radioascultătorilor, primește și analizează eventuale plângeri din partea consumatorului de programe.
  
Primul Serviciu al Ombudsmanului a apărut în Suedia, în 1809. Acesta a fost instituit pe lângă Parlament, din inițiativa Guvernului, și avea misiunea de a proteja drepturile cetăţenilor, monitorizând acțiunile Executivului. Uterior, în 1988, un serviciu asemănător a fost instituit în mass-media din Franţa. Aceasta a fost o adevărată „explozie”,  generând apariția serviciilor similare și în alte țări din lume.
©2011 IPNA "Teleradio-Moldova"
Departamentul Multimedia al IPNA „Teleradio-Moldova” a fost creat cu suportul
Programului Comun al Consiliului Europei şi Uniunii Europene
„Susţinerea Democraţiei în Moldova”
DQTeam