Loading
ro ru en
Inedit
Loading
08 Octombrie 2018 | 20:29
În luna octombrie moldovenii vor putea urmări două ploi de stele
În luna octombrie, locuitorii Moldovei vor putea urmări două ploi de stele: Draconidele şi Orionidele. Apogeul Draconidelor va fi în noaptea de 8 spre 9 octombrie. O caracteristică specifică a acestei ploi de meteoriţi va fi culoarea roşiatică, relatează Mesager.
Fenomenul va putea fi văzut clar în apropierea constelaţiei Dragonului, iar oamenii se vor putea bucura de spectacol imediat după apus şi până la trei dimineaţa.

Ploaia de stele Orionide va dura până pe șapte noiembrie. Apogeul va fi atins pe 22 octombrie.
Postat de: Vasile Cojocari
Comentarii:
Ştiri
Promo
Moldova 1
Anastasia Sărătură este o tănără care de la o chelneriţă într-un restaurant din Dubai a ajuns să fie un somelier bine cotat la nivel internaţional. După o carieră şi o experienţă excepţională în Emiratele Arabe Unite, Anastasia a hotărât să revină acasă şi să se afirme în rândul cunoscătorilor de vinuri. Istoria ei o puteţi afla duminică, 18 noiembrie, din emisiunea „Moldovenii de pretutindeni”.
Radio Moldova
Cu ocazia unui an de activitate ambasadorul Extraordinar şi Plenioptenţiar al Republicii Moldova în Regatul Spaniei, Violeta Agrici a oferit un interviu pentru emisiunea „Obiectiv Europa. Experienţa Integerării”, de la Radio Moldova, moderată de Anatol Caciuc.
mai multe emisiuni: TV | Radio
Curs BNM
Abonare la Știri
Live Stream
©2011 IPNA "Teleradio-Moldova"
Departamentul Multimedia al IPNA „Teleradio-Moldova” a fost creat cu suportul
Programului Comun al Consiliului Europei şi Uniunii Europene
„Susţinerea Democraţiei în Moldova”
DQTeam