Loading
ro ru en
Inedit
Loading
25 Aprilie 2016 | 16:00
În Olanda s-a desfăşurat tradiţionala paradă a florilor
Feerie de miresme şi culori în Olanda unde a avut loc tradiţionala paradă a florilor. Treizeci de maşini, acoperite cu panouri imense din flori, au defilat pe o distanţă de peste 40 de kilometri. Miile de turişti străini şi de pe tot întinsul Ţării Lalelelor au rămas impresionaţi de fantezia florarilor olandezi, relatează Moldova 1.
Compoziţiile din flori au trecut maiestuos din oraș în oraș - printre acestea: o halbă de bere, 17 bărci și nişte cilindri uriași. La fiecare dintre aceste compoziţii uriaşe au lucrat peste 20 de oameni, iar numărul florilor utilizate este de peste jumătate de milion. 

Parada florilor se desfăşoară în Regatul Ţărilor de Jos din 1947.
Postat de: Iulia Dubceac
Cuvinte cheie:
Comentarii:

Carmelia Albu - Ombudsmanul Companiei „Teleradio-Moldova”, în serviciul consumatorului

Serviciul Ombudsmanului servește pentru public drept o sursă independentă de informare, explicații, analiză privind programele Radiodifuzorului Public și aderența la standardele și practicile europene de elaborare a programelor.  

Ombudsmanul este un mediator care, în caz de necesitate, va purta negocieri între telespectator/radioascultător sau un anumit grup de persoane şi Companie. Ombudsmanul  răspunde la întrebările telespectatorilor şi radioascultătorilor, primește și analizează eventuale plângeri din partea consumatorului de programe.
  
Primul Serviciu al Ombudsmanului a apărut în Suedia, în 1809. Acesta a fost instituit pe lângă Parlament, din inițiativa Guvernului, și avea misiunea de a proteja drepturile cetăţenilor, monitorizând acțiunile Executivului. Uterior, în 1988, un serviciu asemănător a fost instituit în mass-media din Franţa. Aceasta a fost o adevărată „explozie”,  generând apariția serviciilor similare și în alte țări din lume.
©2011 IPNA "Teleradio-Moldova"
Departamentul Multimedia al IPNA „Teleradio-Moldova” a fost creat cu suportul
Programului Comun al Consiliului Europei şi Uniunii Europene
„Susţinerea Democraţiei în Moldova”
DQTeam