Loading
ro ru en
Inedit
Loading
27 Mai 2014 | 10:20
Încă două medalii aduse acasă de sportivii moldoveni
O performanţă de lăudat din partea tânărului sportiv Dan Olaru care a venit recent de la Campionatul European de tir cu arcul care a avut loc în Slovenia. Dan a reuşit să se antreneze foarte bine, câştigând medalia de argint în această competiţie, fiind devansat doar de sportivul din Federaţia Rusă. Mai mult, în competiţia pe echipe, sportivii moldoveni au reuşit să obţină şi o medalie de bronz.
Află mai multe despre acest sport, dar și cum s-au desfășurat competițiile din Slovenia urmărind interviul din cadrul emisiunii „Bună dimineața”. 
Comentarii:

Carmelia Albu - Ombudsmanul Companiei „Teleradio-Moldova”, în serviciul consumatorului

Serviciul Ombudsmanului servește pentru public drept o sursă independentă de informare, explicații, analiză privind programele Radiodifuzorului Public și aderența la standardele și practicile europene de elaborare a programelor.  

Ombudsmanul este un mediator care, în caz de necesitate, va purta negocieri între telespectator/radioascultător sau un anumit grup de persoane şi Companie. Ombudsmanul  răspunde la întrebările telespectatorilor şi radioascultătorilor, primește și analizează eventuale plângeri din partea consumatorului de programe.
  
Primul Serviciu al Ombudsmanului a apărut în Suedia, în 1809. Acesta a fost instituit pe lângă Parlament, din inițiativa Guvernului, și avea misiunea de a proteja drepturile cetăţenilor, monitorizând acțiunile Executivului. Uterior, în 1988, un serviciu asemănător a fost instituit în mass-media din Franţa. Aceasta a fost o adevărată „explozie”,  generând apariția serviciilor similare și în alte țări din lume.
©2011 IPNA "Teleradio-Moldova"
Departamentul Multimedia al IPNA „Teleradio-Moldova” a fost creat cu suportul
Programului Comun al Consiliului Europei şi Uniunii Europene
„Susţinerea Democraţiei în Moldova”
DQTeam