Loading
ro ru en
Inedit
Loading
22 Aprilie 2014 | 16:12
Învaţă noi tehnici de încondeiere a ouălor
La muzeul Naţional de Etnografie şi Istorie Naturală, a fost lansat un atelier de încondeiere a ouălor. Această radiţie este practicată de profesori de educaţie tehnologică, studenţi, meşteri populari şi entuziaşti. Mai mult, atelierul oferă posibiltiatea de a învăţa ultimele tehnici de încondeiere a ouălor de Paşti pentru cei ce doresc să înveţe acest meşteşug.

Află mai multe din reportajul pregătit de echipa „Bună Dimineața”.
Comentarii:

Carmelia Albu - Ombudsmanul Companiei „Teleradio-Moldova”, în serviciul consumatorului

Serviciul Ombudsmanului servește pentru public drept o sursă independentă de informare, explicații, analiză privind programele Radiodifuzorului Public și aderența la standardele și practicile europene de elaborare a programelor.  

Ombudsmanul este un mediator care, în caz de necesitate, va purta negocieri între telespectator/radioascultător sau un anumit grup de persoane şi Companie. Ombudsmanul  răspunde la întrebările telespectatorilor şi radioascultătorilor, primește și analizează eventuale plângeri din partea consumatorului de programe.
  
Primul Serviciu al Ombudsmanului a apărut în Suedia, în 1809. Acesta a fost instituit pe lângă Parlament, din inițiativa Guvernului, și avea misiunea de a proteja drepturile cetăţenilor, monitorizând acțiunile Executivului. Uterior, în 1988, un serviciu asemănător a fost instituit în mass-media din Franţa. Aceasta a fost o adevărată „explozie”,  generând apariția serviciilor similare și în alte țări din lume.
©2011 IPNA "Teleradio-Moldova"
Departamentul Multimedia al IPNA „Teleradio-Moldova” a fost creat cu suportul
Programului Comun al Consiliului Europei şi Uniunii Europene
„Susţinerea Democraţiei în Moldova”
DQTeam