Loading
ro ru en
Inedit
Loading
22 Iunie 2016 | 17:54
Militarii Armatei Naţionale au executat salturi cu paraşuta
Schimb de experienţă între militarii moldoveni şi cei americani - ei au efectuat salturi cu paraşuta la Baza Militară de la Bulboaca. Exerciţiul s-a desfăşurat în contextul aplicaţiilor comune între Armata Naţională şi cea a SUA, relatează Mesager.
Potrivit maiorului Ion Ojog, cei 40 de ofiţeri şi subofiţeri care au participat la exerciţiu au fost învăţaţi să realizeze salturi cu paraşuta la categoria cu cord şi cădere liberă, de la înălţimea de 380 metri şi, respectiv, 2000 metri.
Comentarii:

Carmelia Albu - Ombudsmanul Companiei „Teleradio-Moldova”, în serviciul consumatorului

Serviciul Ombudsmanului servește pentru public drept o sursă independentă de informare, explicații, analiză privind programele Radiodifuzorului Public și aderența la standardele și practicile europene de elaborare a programelor.  

Ombudsmanul este un mediator care, în caz de necesitate, va purta negocieri între telespectator/radioascultător sau un anumit grup de persoane şi Companie. Ombudsmanul  răspunde la întrebările telespectatorilor şi radioascultătorilor, primește și analizează eventuale plângeri din partea consumatorului de programe.
  
Primul Serviciu al Ombudsmanului a apărut în Suedia, în 1809. Acesta a fost instituit pe lângă Parlament, din inițiativa Guvernului, și avea misiunea de a proteja drepturile cetăţenilor, monitorizând acțiunile Executivului. Uterior, în 1988, un serviciu asemănător a fost instituit în mass-media din Franţa. Aceasta a fost o adevărată „explozie”,  generând apariția serviciilor similare și în alte țări din lume.
©2011 IPNA "Teleradio-Moldova"
Departamentul Multimedia al IPNA „Teleradio-Moldova” a fost creat cu suportul
Programului Comun al Consiliului Europei şi Uniunii Europene
„Susţinerea Democraţiei în Moldova”
DQTeam