Loading
ro ru en
Inedit
Loading
11 Aprilie 2018 | 09:32
Misiune mai puţin obişnuită pentru salvatorii din Căuşeni
În după amiaza zilei de ieri salvatorii Direcţiei Situaţii Excepţionale Căuşeni au fost alertaţi pentru a interveni într-o misiune neobişnuită. Din primele informaţii comunicate serviciului 112, o lebădă ar fi rămas imobilizată pe un lac între localităţile Cârnăţeni şi Plop – Ştiubei din raionul Căuşeni.
La fața locului pentru salvarea lebedei a fost îndreptat un echipaj de salvatori, care au reușit după mai multe eforturi depuse să salveze pasărea. Intervenția nu a fost una ușoară, întrucât pasărea era cu aripa fracturată, prinsă în stufărișul lacului. Salvatorii au lucrat cu îndemânare pentru a nu traumatiza pasărea.

La moment aceasta se află în afara oricărui pericol, după ce a fost transportă la grădina zoologică din capitală.

De la începutul anului, salvatorii au efectuat 39 intervenții pentru salvarea animalelor.
Postat de: Rodica Mazur
Comentarii:
Ştiri
Promo
Moldova 1
Deşi lumea o cunoaşte ca „fata cu cobza”, artista Stela Botez demult şi-a lărgit diapazonul activităţilor, astfel că acum este şi prezentatoare a unui matinal la un post de televiziune de la noi. Cum este pentru ea această experienţă aflăm astăzi, din emisiunea „Cine vine la noi?”, la Moldova 1.
Moldova 1
După ce a refuzat repetat să-i numească pe Nicolae Ciubuc şi Silvia Radu în funcţiile de miniştri, preşedintele Igor Dodon a fost suspendat, temporar, din funcţie, de către magistraţii Curţii Constituţionale. Tema va fi discutată în această seară, la talk-show-ul „Moldova în Direct”.
mai multe emisiuni: TV | Radio
Curs BNM
Abonare la Știri
Live Stream
©2011 IPNA "Teleradio-Moldova"
Departamentul Multimedia al IPNA „Teleradio-Moldova” a fost creat cu suportul
Programului Comun al Consiliului Europei şi Uniunii Europene
„Susţinerea Democraţiei în Moldova”
DQTeam