Loading
ro ru en
Inedit
Loading
11 Aprilie 2018 | 09:32
Misiune mai puţin obişnuită pentru salvatorii din Căuşeni
În după amiaza zilei de ieri salvatorii Direcţiei Situaţii Excepţionale Căuşeni au fost alertaţi pentru a interveni într-o misiune neobişnuită. Din primele informaţii comunicate serviciului 112, o lebădă ar fi rămas imobilizată pe un lac între localităţile Cârnăţeni şi Plop – Ştiubei din raionul Căuşeni.
La fața locului pentru salvarea lebedei a fost îndreptat un echipaj de salvatori, care au reușit după mai multe eforturi depuse să salveze pasărea. Intervenția nu a fost una ușoară, întrucât pasărea era cu aripa fracturată, prinsă în stufărișul lacului. Salvatorii au lucrat cu îndemânare pentru a nu traumatiza pasărea.

La moment aceasta se află în afara oricărui pericol, după ce a fost transportă la grădina zoologică din capitală.

De la începutul anului, salvatorii au efectuat 39 intervenții pentru salvarea animalelor.
Postat de: Rodica Mazur
Comentarii:
Ştiri
Promo
Moldova 1
Balul de caritate „Hospice Angelus Moldova” din acest an a adunat personalităţi publice, diplomaţi, oameni de afaceri şi artişti, care au contribuit prin donaţii şi implicare la viaţa bolnavilor incurabili. Cine a fost prezent la eveniment şi cum vor beneficia de ajutor persoanele aflate în dificultate, aflaţi astăzi, începând cu ora 21:20, din cadrul emisiunii „Trăieşte fără durere”.
Moldova 1
De cele mai multe ori copiii iubesc să acţioneze după propriile reguli, însă nu de fiecare dată acestea sunt corecte. Cum poate fi organizată corect vacanţa copiilor, pentru ca cei mici să reuşească să facă absolut toate activităţile necesare pentru dezvoltarea lor, ne spune Rodica Rudei, psiholog, astăzi, începând cu ora 18:05, în cadrul emisiunii „Cine vine la noi?”
mai multe emisiuni: TV | Radio
Curs BNM
Abonare la Știri
Live Stream
©2011 IPNA "Teleradio-Moldova"
Departamentul Multimedia al IPNA „Teleradio-Moldova” a fost creat cu suportul
Programului Comun al Consiliului Europei şi Uniunii Europene
„Susţinerea Democraţiei în Moldova”
DQTeam