Loading
ro ru en
Inedit
Loading
26 Martie 2014 | 13:44
Moldoveanca Alexandra Shine a trecut prima probă în cadrul unui show culinar din România
Cântăreaţa Alexandra Shine a reuşit să obţină şorţul în cadrul show-ului culinar „Masterchef”, organizat de un post privat de televiziune din România.
Cunoscută pentru activitatea sa în cadrul trupei Baletului „Teodor”, dar și în grupul „The Hot Diamonds”, frumoasa blondă a încercat să impresioneze jurații cu un desert, o prăjitură de ciocolată cu cremă din frișcă și mascarpone și sos de vișine.

Deși a obținut doar două aprobări din partea juriului, moldoveanca a luat, totuși, șorțul, semn că este admisă în etapa următoare a concursului.
Comentarii:

Carmelia Albu - Ombudsmanul Companiei „Teleradio-Moldova”, în serviciul consumatorului

Serviciul Ombudsmanului servește pentru public drept o sursă independentă de informare, explicații, analiză privind programele Radiodifuzorului Public și aderența la standardele și practicile europene de elaborare a programelor.  

Ombudsmanul este un mediator care, în caz de necesitate, va purta negocieri între telespectator/radioascultător sau un anumit grup de persoane şi Companie. Ombudsmanul  răspunde la întrebările telespectatorilor şi radioascultătorilor, primește și analizează eventuale plângeri din partea consumatorului de programe.
  
Primul Serviciu al Ombudsmanului a apărut în Suedia, în 1809. Acesta a fost instituit pe lângă Parlament, din inițiativa Guvernului, și avea misiunea de a proteja drepturile cetăţenilor, monitorizând acțiunile Executivului. Uterior, în 1988, un serviciu asemănător a fost instituit în mass-media din Franţa. Aceasta a fost o adevărată „explozie”,  generând apariția serviciilor similare și în alte țări din lume.
©2011 IPNA "Teleradio-Moldova"
Departamentul Multimedia al IPNA „Teleradio-Moldova” a fost creat cu suportul
Programului Comun al Consiliului Europei şi Uniunii Europene
„Susţinerea Democraţiei în Moldova”
DQTeam