Loading
ro ru en
Inedit
Loading
01 Decembrie 2017 | 13:57
Naturaleţea şi simplitatea – principalele arme de seducţie ale femeilor din Moldova
Conform unui studiu american, 90 la sută dintre bărbaţi cred că femeile se nasc pur şi simplu frumoase, iar naturaleţea şi simplitatea rămân şi astăzi principalele arme de seducţie. De această părere sunt şi bărbaţii din Republica Moldova, care spun că le apreciază pe femei pentru frumuseţea lăuntrică şi nu pentru cea exterioară.
„Toate femeile sunt frumoase, fiindcă sunt ființe create de Dumnezeu. Nu există femei urâte sau frumoase, toate sunt frumoase în felul lor, atât în interior, cât și în exterior, dacă mai au ceva sfânt în ele. Cred că următorul trend va fi naturalețea. O femeia frumoasă, în viziunea mea, este o femeie deșteaptă, cumpătată, feminină, care ar trezi interesul bărbaților nu prin exterior, dar și prin intelect”, au spus respondenții.

Majoritatea bărbaților au spus că preferă femeile care nu se machiază. „Nu-mi plac femeile care se machiază în exces. Când este fără machiaj femeia arată natural. Atunci e adevărata frumusețe. Când căutăm o haină bună, căutăm să fie naturală. Exact așa e și în cazul femeilor, să fie naturale, cu mai puțin machiaj”, au mai spus bărbații.

Alți zece la sută cred însă  că ritualurile de înfrumusețare trebuie să fie prioritare în agenda oricărei doamne sau domnișoare. „Consider că o femeie trebuie să fie bine aranjată. O femeie frumoasă trebuie să fie aranjată, machiată”, au spus bărbații. 
Postat de: Iulia Dubceac
Comentarii:

Carmelia Albu - Ombudsmanul Companiei „Teleradio-Moldova”, în serviciul consumatorului

Serviciul Ombudsmanului servește pentru public drept o sursă independentă de informare, explicații, analiză privind programele Radiodifuzorului Public și aderența la standardele și practicile europene de elaborare a programelor.  

Ombudsmanul este un mediator care, în caz de necesitate, va purta negocieri între telespectator/radioascultător sau un anumit grup de persoane şi Companie. Ombudsmanul  răspunde la întrebările telespectatorilor şi radioascultătorilor, primește și analizează eventuale plângeri din partea consumatorului de programe.
  
Primul Serviciu al Ombudsmanului a apărut în Suedia, în 1809. Acesta a fost instituit pe lângă Parlament, din inițiativa Guvernului, și avea misiunea de a proteja drepturile cetăţenilor, monitorizând acțiunile Executivului. Uterior, în 1988, un serviciu asemănător a fost instituit în mass-media din Franţa. Aceasta a fost o adevărată „explozie”,  generând apariția serviciilor similare și în alte țări din lume.
©2011 IPNA "Teleradio-Moldova"
Departamentul Multimedia al IPNA „Teleradio-Moldova” a fost creat cu suportul
Programului Comun al Consiliului Europei şi Uniunii Europene
„Susţinerea Democraţiei în Moldova”
DQTeam