Loading
ro ru en
Inedit
Loading
21 Decembrie 2016 | 20:01
Nicolae Timofti a primit colindători la Reşedinţa de Stat
La final de mandat, preşedintele ţării, Nicolae Timofti, a primit colindători. La uşa reşedinţei şefului statului, cu urări de sănătate în noul an, au venit trei grupuri de colindători din toate colţurile ţării, din Bălţi, Chişinău şi Comrat, relatează Mesager.
Şeful statului alături de consilieri şi angajaţii Preşedinţiei, au urmărit recitaluri de colinde şi obiceiuri de iarnă. Drept răsplată, colindătorii au primit daruri.
Postat de: Ecaterina Naconecinîi
Comentarii:

Carmelia Albu - Ombudsmanul Companiei „Teleradio-Moldova”, în serviciul consumatorului

Serviciul Ombudsmanului servește pentru public drept o sursă independentă de informare, explicații, analiză privind programele Radiodifuzorului Public și aderența la standardele și practicile europene de elaborare a programelor.  

Ombudsmanul este un mediator care, în caz de necesitate, va purta negocieri între telespectator/radioascultător sau un anumit grup de persoane şi Companie. Ombudsmanul  răspunde la întrebările telespectatorilor şi radioascultătorilor, primește și analizează eventuale plângeri din partea consumatorului de programe.
  
Primul Serviciu al Ombudsmanului a apărut în Suedia, în 1809. Acesta a fost instituit pe lângă Parlament, din inițiativa Guvernului, și avea misiunea de a proteja drepturile cetăţenilor, monitorizând acțiunile Executivului. Uterior, în 1988, un serviciu asemănător a fost instituit în mass-media din Franţa. Aceasta a fost o adevărată „explozie”,  generând apariția serviciilor similare și în alte țări din lume.
©2011 IPNA "Teleradio-Moldova"
Departamentul Multimedia al IPNA „Teleradio-Moldova” a fost creat cu suportul
Programului Comun al Consiliului Europei şi Uniunii Europene
„Susţinerea Democraţiei în Moldova”
DQTeam