Loading
ro ru en
Inedit
Loading
24 Februarie 2014 | 10:27
O moldoveancă a impresionat juraţii unui concurs de talente din România
Juriul concursului „Românii au talent”, program prezentat de un post privat de televiziune din România, au rămas impresionanţi de numărul de contorsionism prezentat de o moldoveancă din Chişinău.
Înainte de a-și începe reprezentația, Ala Moisei le-a oferit ocazia lui Mihai și lui Andi să își demonstreze cunoștințele de limbă rusă, după care concurenta i-a lăsat fără cuvinte cu numărul său de contorsionism, scrie romaniiautalent.protv.ro.

„E cu siguranță cel mai bun număr de contorsionism pe care l-am văzut eu până acum”, a exclamat Mihai Petre.

Contorsionista profesează ca manager în Republica Moldova şi a reuşit să uimească juriul și publicul cu o chestiune inedită: ea a intrat într-o cutie de sticlă foarte mică, lucru care i-a şocat pe juraţi.
Comentarii:

Carmelia Albu - Ombudsmanul Companiei „Teleradio-Moldova”, în serviciul consumatorului

Serviciul Ombudsmanului servește pentru public drept o sursă independentă de informare, explicații, analiză privind programele Radiodifuzorului Public și aderența la standardele și practicile europene de elaborare a programelor.  

Ombudsmanul este un mediator care, în caz de necesitate, va purta negocieri între telespectator/radioascultător sau un anumit grup de persoane şi Companie. Ombudsmanul  răspunde la întrebările telespectatorilor şi radioascultătorilor, primește și analizează eventuale plângeri din partea consumatorului de programe.
  
Primul Serviciu al Ombudsmanului a apărut în Suedia, în 1809. Acesta a fost instituit pe lângă Parlament, din inițiativa Guvernului, și avea misiunea de a proteja drepturile cetăţenilor, monitorizând acțiunile Executivului. Uterior, în 1988, un serviciu asemănător a fost instituit în mass-media din Franţa. Aceasta a fost o adevărată „explozie”,  generând apariția serviciilor similare și în alte țări din lume.
©2011 IPNA "Teleradio-Moldova"
Departamentul Multimedia al IPNA „Teleradio-Moldova” a fost creat cu suportul
Programului Comun al Consiliului Europei şi Uniunii Europene
„Susţinerea Democraţiei în Moldova”
DQTeam