Loading
ro ru en
Inedit
Loading
28 Martie 2014 | 12:51
O moldoveancă, solicitată să devină membru al partidului lui Silvio Berlusconi
Fostul prim-ministru italian, Silvio Berlusconi, i-a propus moldovencei Ana Damian, cea care a fost desemnată drept cel mai bun agent de vânzări, în 2013, pentru că a reuşit să vândă 1.510 aspiratoare într-un an, să adere la partidul său, scrie corriereweb.net.
Potrivit presei italiene, Partidul Forza Italia, fiind într-un declin puternic, a hotărât că anume de astfel de persoane are nevoie formațiunea politică.

„De astfel de oameni avem nevoie. Un partid „din uşă în uşă” care să convingă alegătorii să ni se alăture”, ar fi exclamat, potrivit presei din peninsulă, politicianul Silvio Berlusconi, în vârstă de 77 de ani. Acesta le-a cerut consilierilor săi să ia legătura cu Ana Damian, de 34 de ani, căsătorită, mamă a doi copii, şi să facă orice, pentru a o aduce la el să o cunoască, menționează libertatea.ro.

Fostul premier italian s-a gândit că moldoveanca i-ar putea aduce mai multe voturi, ținând cont de puterea sa de convingere cu care a reușit să-i facă pe italieni să-i cumpere aspiratoarele.

Presa din Italia mai notează că Berlusconi a renunțat la ideea de a o coopta în partidul său pe frumoasa moldoveancă din cauza geloziei logodnicei sale. Acesta ar fi spus că moldoveanca este „prea frumoasă”.

La rândul său, conaționala noastră a menționat că fratele său este politician în Republica Moldova, notează  corriereweb.net.
Comentarii:

Carmelia Albu - Ombudsmanul Companiei „Teleradio-Moldova”, în serviciul consumatorului

Serviciul Ombudsmanului servește pentru public drept o sursă independentă de informare, explicații, analiză privind programele Radiodifuzorului Public și aderența la standardele și practicile europene de elaborare a programelor.  

Ombudsmanul este un mediator care, în caz de necesitate, va purta negocieri între telespectator/radioascultător sau un anumit grup de persoane şi Companie. Ombudsmanul  răspunde la întrebările telespectatorilor şi radioascultătorilor, primește și analizează eventuale plângeri din partea consumatorului de programe.
  
Primul Serviciu al Ombudsmanului a apărut în Suedia, în 1809. Acesta a fost instituit pe lângă Parlament, din inițiativa Guvernului, și avea misiunea de a proteja drepturile cetăţenilor, monitorizând acțiunile Executivului. Uterior, în 1988, un serviciu asemănător a fost instituit în mass-media din Franţa. Aceasta a fost o adevărată „explozie”,  generând apariția serviciilor similare și în alte țări din lume.
©2011 IPNA "Teleradio-Moldova"
Departamentul Multimedia al IPNA „Teleradio-Moldova” a fost creat cu suportul
Programului Comun al Consiliului Europei şi Uniunii Europene
„Susţinerea Democraţiei în Moldova”
DQTeam