Loading
ro ru en
Inedit
Loading
25 Martie 2014 | 14:33
O moldoveancă va lupta pentru 50 de mii de euro la un show culinar din România
Moldoveanca Alexandra Shine, vrea să intre într-o competiţie culinară, organizată de un post privat de televiziune din România. Dacă va trece în următoarea etapă, tânăra va putea lupta mai departe pentru premiul de 50 de mii de euro, informează click.ro.
Alexandra Shine, pe numele ei adevărat Alexandra Goremikina, a evoluat în show-baletul „Teodor”, însă, în urma unui grav accident rutier, tânăra s-a ales cu oasele bazinului fracturate, ceea ce a făcut-o să renunţe la marea ei pasiune - dansul.

De atunci, balerina Alexandra Goremikina s-a reprofilat şi a devenit cântăreaţa Alexandra Shine. Potrivit presei românești, aceasta are toate şansele să intre în istoria Master Chef drept bomba-sexy din sezonul patru, după Andreea Moldovan (sezonul 1) şi Nicoleta Matea (sezonul 2).
Comentarii:

Carmelia Albu - Ombudsmanul Companiei „Teleradio-Moldova”, în serviciul consumatorului

Serviciul Ombudsmanului servește pentru public drept o sursă independentă de informare, explicații, analiză privind programele Radiodifuzorului Public și aderența la standardele și practicile europene de elaborare a programelor.  

Ombudsmanul este un mediator care, în caz de necesitate, va purta negocieri între telespectator/radioascultător sau un anumit grup de persoane şi Companie. Ombudsmanul  răspunde la întrebările telespectatorilor şi radioascultătorilor, primește și analizează eventuale plângeri din partea consumatorului de programe.
  
Primul Serviciu al Ombudsmanului a apărut în Suedia, în 1809. Acesta a fost instituit pe lângă Parlament, din inițiativa Guvernului, și avea misiunea de a proteja drepturile cetăţenilor, monitorizând acțiunile Executivului. Uterior, în 1988, un serviciu asemănător a fost instituit în mass-media din Franţa. Aceasta a fost o adevărată „explozie”,  generând apariția serviciilor similare și în alte țări din lume.
©2011 IPNA "Teleradio-Moldova"
Departamentul Multimedia al IPNA „Teleradio-Moldova” a fost creat cu suportul
Programului Comun al Consiliului Europei şi Uniunii Europene
„Susţinerea Democraţiei în Moldova”
DQTeam