Loading
ro ru en
Inedit
Loading
14 Mai 2017 | 20:20
O tânără din capitală creează plăcuţe decorative cu mesaje motivaţionale
Olga Holban este o tânără din Chişinău care confecţionează plăcuţe decorative unde lasă mesaje motivaţionale. Fiind pasionată de design, tânăra a decis să motiveze oamenii pentru a fi mai buni şi a preţui viaţa, relatează Moldova 1.
Mai bine de trei ani, Olga realizează plăcuţe decorative, dar nu unele simple, ci cu mesaje scrise de mână şi din suflet. Astfel, a ajuns să-şi deschidă un atelier, unde zilnic petrece câte cinci ore. 

Meşteriţa spune că oamenii apreciază foarte mult ceea ce face ea, iar pentru a crea plăcuţele decorative a avut nevoie întâi de toate de dorinţa de a schimba ceva.

Pentru că fiecare meşter are unele lucrări care îi sunt mai aproape de suflet, Olga se regăseşte în cele realizate pentru copii. 

Până acum meşteriţa a confecţionat peste 300 de plăcuţe decorative din lemn.
Postat de: Rodica Mazur
Comentarii:

Carmelia Albu - Ombudsmanul Companiei „Teleradio-Moldova”, în serviciul consumatorului

Serviciul Ombudsmanului servește pentru public drept o sursă independentă de informare, explicații, analiză privind programele Radiodifuzorului Public și aderența la standardele și practicile europene de elaborare a programelor.  

Ombudsmanul este un mediator care, în caz de necesitate, va purta negocieri între telespectator/radioascultător sau un anumit grup de persoane şi Companie. Ombudsmanul  răspunde la întrebările telespectatorilor şi radioascultătorilor, primește și analizează eventuale plângeri din partea consumatorului de programe.
  
Primul Serviciu al Ombudsmanului a apărut în Suedia, în 1809. Acesta a fost instituit pe lângă Parlament, din inițiativa Guvernului, și avea misiunea de a proteja drepturile cetăţenilor, monitorizând acțiunile Executivului. Uterior, în 1988, un serviciu asemănător a fost instituit în mass-media din Franţa. Aceasta a fost o adevărată „explozie”,  generând apariția serviciilor similare și în alte țări din lume.
©2011 IPNA "Teleradio-Moldova"
Departamentul Multimedia al IPNA „Teleradio-Moldova” a fost creat cu suportul
Programului Comun al Consiliului Europei şi Uniunii Europene
„Susţinerea Democraţiei în Moldova”
DQTeam