Loading
ro ru en
Inedit
Loading
10 Februarie 2017 | 12:26
Ofiţerii Serviciului Protecţie şi Pază de Stat s-au alăturat campaniei „22 Push - up Challenge”
Angajaţii Serviciului Protecţie şi Pază de Stat (SPPS) s-au alăturat acţiunii „22 Push - up Challenge”. Ofiţerii, în frunte cu şeful instituţiei, au efectuat 22 de flotări în semn de solidaritate cu participanţii la acţiunile de luptă, afectaţi de sindromul de stres post-traumatic, relatează Moldova 1.
„Noi, ofiţerii Serviciului de Protecţie şi Pază de Stat a Republicii Moldova, primim ştafeta „22 Push - up Challenge” de la colegii noştri de Serviciul Special de Protecţie şi Pază de Stat al Georgiei şi ne solidarizăm cu toţi veterani şi cu toţi participanţi la acţiunile militare afectaţi de sindromul de stres post-traumatic”, a declarat șeful interimar al SPPS, Anatolie Golea.

După ce au făcut 22 de flotări, ofițerii SPPS au transmis ștafeta colegilor din cadrul Serviciului Național de Protecție al Bulgariei.

Acțiunea „22 Push - up Challenge” a început în Statele Unite ale Americii.
 
Postat de: Iulia Dubceac
Comentarii:

Carmelia Albu - Ombudsmanul Companiei „Teleradio-Moldova”, în serviciul consumatorului

Serviciul Ombudsmanului servește pentru public drept o sursă independentă de informare, explicații, analiză privind programele Radiodifuzorului Public și aderența la standardele și practicile europene de elaborare a programelor.  

Ombudsmanul este un mediator care, în caz de necesitate, va purta negocieri între telespectator/radioascultător sau un anumit grup de persoane şi Companie. Ombudsmanul  răspunde la întrebările telespectatorilor şi radioascultătorilor, primește și analizează eventuale plângeri din partea consumatorului de programe.
  
Primul Serviciu al Ombudsmanului a apărut în Suedia, în 1809. Acesta a fost instituit pe lângă Parlament, din inițiativa Guvernului, și avea misiunea de a proteja drepturile cetăţenilor, monitorizând acțiunile Executivului. Uterior, în 1988, un serviciu asemănător a fost instituit în mass-media din Franţa. Aceasta a fost o adevărată „explozie”,  generând apariția serviciilor similare și în alte țări din lume.
©2011 IPNA "Teleradio-Moldova"
Departamentul Multimedia al IPNA „Teleradio-Moldova” a fost creat cu suportul
Programului Comun al Consiliului Europei şi Uniunii Europene
„Susţinerea Democraţiei în Moldova”
DQTeam