Loading
ro ru en
Inedit
Loading
21 Ianuarie 2017 | 10:13
Oameni din întreaga lume marchează Ziua Internaţională a Îmbrăţişărilor
Astăzi, 21 ianuarie, în întreaga lume este marcată Ziua Internaţională a Îmbrăţişărilor. Potrivit tradiţiei, în această zi, oricine poate îmbrăţişa chiar şi persoane necunoscute. Sărbătoarea a apărut pentru prima dată în Statele Unite, în anul 1986, iar în scurt timp s-a răspândit în toată lumea, relatează Radio Moldova Actualităţi.
International Hug Day, cum mai este numită sărbătoarea de astăzi, este marcată în ianuarie deoarece studiile arată că aceasta este una dintre cele mai deprimante perioade ale anului. Cercetările mai arată că îmbrăţişările sunt benefice pentru sănătate, ajută la întărirea imunităţii şi contribuie la scăderea riscului apariţiei bolilor de inimă.
 
Psihologii explică existenţa unei astfel de sărbători prin faptul că oamenii au nevoie de afecţiune, siguranţă, dragoste şi confort sufletesc.
Postat de: Ecaterina Naconecinîi
Comentarii:
Ştiri
Promo
Radio Moldova
Radio Moldova continuă să se întâlnească cu ascultătorii săi. Astăzi, o echipă de jurnalişti ai Radioului Naţional se află în satul Hârjauca, din raionul Călăraşi, la o întâlnire de suflet cu oamenii din această localitate.
Moldova 1
Pe 26 aprilie va avea loc festivalul-concurs „Prezintă Orchestra „Folclor”, concurenţii căruia i-aţi cunoscut la emisiunea „Cine vine la noi?”, pe parcursul ultimelor săptămâni. Marţi, în cadrul emisiunii vom afla detalii despre festival, de la artiştii Silvia Goncear şi Petre Neamţu. Ei ne vor spune cum se desfăşoară pregătirile pe ultima sută de metri şi care dintre concurenţi au cele mai mari şanse de câştig.
mai multe emisiuni: TV | Radio
Curs BNM
Abonare la Știri
Live Stream
©2011 IPNA "Teleradio-Moldova"
Departamentul Multimedia al IPNA „Teleradio-Moldova” a fost creat cu suportul
Programului Comun al Consiliului Europei şi Uniunii Europene
„Susţinerea Democraţiei în Moldova”
DQTeam