Loading
ro ru en
Inedit
Loading
21 Ianuarie 2017 | 10:13
Oameni din întreaga lume marchează Ziua Internaţională a Îmbrăţişărilor
Astăzi, 21 ianuarie, în întreaga lume este marcată Ziua Internaţională a Îmbrăţişărilor. Potrivit tradiţiei, în această zi, oricine poate îmbrăţişa chiar şi persoane necunoscute. Sărbătoarea a apărut pentru prima dată în Statele Unite, în anul 1986, iar în scurt timp s-a răspândit în toată lumea, relatează Radio Moldova Actualităţi.
International Hug Day, cum mai este numită sărbătoarea de astăzi, este marcată în ianuarie deoarece studiile arată că aceasta este una dintre cele mai deprimante perioade ale anului. Cercetările mai arată că îmbrăţişările sunt benefice pentru sănătate, ajută la întărirea imunităţii şi contribuie la scăderea riscului apariţiei bolilor de inimă.
 
Psihologii explică existenţa unei astfel de sărbători prin faptul că oamenii au nevoie de afecţiune, siguranţă, dragoste şi confort sufletesc.
Postat de: Ecaterina Naconecinîi
Comentarii:
Ştiri
Promo
Moldova 1
Premiul Media pentru Tineri este primul concurs pentru tinerii pasionaţi de media, organizat la nivel naţional de către AO Centrul Media pentru Tineri, în parteneriat cu Deutsche Welle Akademie, Ministerul Educaţiei al Republicii Moldova cu susţinerea financiară a Ministerului Federal pentru Cooperare Economică şi Dezvoltare. Coordonatoarea de producţie Ana Gurdiş vine astăzi în studioul emisiunii „Cine vine la noi?” să ne povestească mai multe despre premiu, alături de Elena şi Ioana Vatamanu-Mărgineanu, învingătoarele ediţiei din anul trecut.
Moldova 1
Luna trecută au intrat în vigoare modificările în Codul Muncii, care se referă la protejarea drepturilor femeilor însărcinate şi ale celor care au născut de curând. Care sunt modificările şi ce avantaje oferă acestea aflăm marţi, din emisiunea „Dialog social”, de la Moldova 1.
mai multe emisiuni: TV | Radio
Curs BNM
Abonare la Știri
Live Stream
©2011 IPNA "Teleradio-Moldova"
Departamentul Multimedia al IPNA „Teleradio-Moldova” a fost creat cu suportul
Programului Comun al Consiliului Europei şi Uniunii Europene
„Susţinerea Democraţiei în Moldova”
DQTeam