Loading
ro ru en
Inedit
Loading
14 August 2016 | 09:10
Ploaie de stele pe cer până la 24 august
Aproape o sută de stele căzătoare pe oră vor putea fi văzute pe cer în următoarele zile. Ploaia de meteori cunoscută sub numele de Perseide este vizibilă pe tot globul, relatează Mesager.
În acest an, ploaia de stele va dura până la data de 24 august, iar pe cer vom putea admira de două ori mai mulți meteori decât în alți ani.

Primele observații despre acest fenomen au fost descoperite în cronicile chinezești, ce menţionează că în anul 1936, într-o singură noapte, au fost văzuți peste 100 de meteori.
 
 
Postat de: Rodica Mazur
Cuvinte cheie:
Comentarii:

Carmelia Albu - Ombudsmanul Companiei „Teleradio-Moldova”, în serviciul consumatorului

Serviciul Ombudsmanului servește pentru public drept o sursă independentă de informare, explicații, analiză privind programele Radiodifuzorului Public și aderența la standardele și practicile europene de elaborare a programelor.  

Ombudsmanul este un mediator care, în caz de necesitate, va purta negocieri între telespectator/radioascultător sau un anumit grup de persoane şi Companie. Ombudsmanul  răspunde la întrebările telespectatorilor şi radioascultătorilor, primește și analizează eventuale plângeri din partea consumatorului de programe.
  
Primul Serviciu al Ombudsmanului a apărut în Suedia, în 1809. Acesta a fost instituit pe lângă Parlament, din inițiativa Guvernului, și avea misiunea de a proteja drepturile cetăţenilor, monitorizând acțiunile Executivului. Uterior, în 1988, un serviciu asemănător a fost instituit în mass-media din Franţa. Aceasta a fost o adevărată „explozie”,  generând apariția serviciilor similare și în alte țări din lume.
©2011 IPNA "Teleradio-Moldova"
Departamentul Multimedia al IPNA „Teleradio-Moldova” a fost creat cu suportul
Programului Comun al Consiliului Europei şi Uniunii Europene
„Susţinerea Democraţiei în Moldova”
DQTeam