Loading
ro ru en
Inedit
Loading
14 Decembrie 2014 | 18:48
Pomul de Crăciun: 9 idei originale
În fiecare an, la sărbătorile de iarnă, te întrebi dacă trebuie sau nu să îţi achiziţionezi un brad viu. Desigur, aceasta este o alegere personală, dar există mai multe idei originale cu pomul de Crăciun, care vă permit să creaţi o atmosferă de sărbătoare, fără a avea un molid.
Mai mult decât atât, acesta este un artizanat original şi, de cea mai mare parte minimalist. El e ideal pentru apartamente mici, în cazul, când nu există nici loc pentru pomul de Crăciun timp de o lună. De fapt, aşa un simbol de Revelion ar putea fi păstrat.

Portalul fit4brain.com vine cu mai multe idei în acest sens pe care vă invităm să le vedeți. Alegea vă aparține!
 

 
Postat de: Departamentul Multimedia
Comentarii:

Carmelia Albu - Ombudsmanul Companiei „Teleradio-Moldova”, în serviciul consumatorului

Serviciul Ombudsmanului servește pentru public drept o sursă independentă de informare, explicații, analiză privind programele Radiodifuzorului Public și aderența la standardele și practicile europene de elaborare a programelor.  

Ombudsmanul este un mediator care, în caz de necesitate, va purta negocieri între telespectator/radioascultător sau un anumit grup de persoane şi Companie. Ombudsmanul  răspunde la întrebările telespectatorilor şi radioascultătorilor, primește și analizează eventuale plângeri din partea consumatorului de programe.
  
Primul Serviciu al Ombudsmanului a apărut în Suedia, în 1809. Acesta a fost instituit pe lângă Parlament, din inițiativa Guvernului, și avea misiunea de a proteja drepturile cetăţenilor, monitorizând acțiunile Executivului. Uterior, în 1988, un serviciu asemănător a fost instituit în mass-media din Franţa. Aceasta a fost o adevărată „explozie”,  generând apariția serviciilor similare și în alte țări din lume.
©2011 IPNA "Teleradio-Moldova"
Departamentul Multimedia al IPNA „Teleradio-Moldova” a fost creat cu suportul
Programului Comun al Consiliului Europei şi Uniunii Europene
„Susţinerea Democraţiei în Moldova”
DQTeam