Loading
ro ru en
Inedit
Loading
19 August 2018 | 14:20
Preşedintele rus Vladimir Putin a dansat cu şefa diplomaţiei austriece
Preşedintele rus Vladimir Putin a dansat sâmbătă cu şefa diplomaţiei austriece, Karin Kneissl, la nunta acesteia. La puţin timp după orele prânzului, televiziunea austriacă Oe24 a transmis în direct aterizarea avionului lui Vladimir Putin pe aeroportul oraşului austriac Graz, relatează Moldova 1.
Președintele rus a apărut apoi la nunta lui Karin Kneissl, din satul viticol Gamlitz, de la granița cu Slovenia, cu un buchet de flori și însoțit de o trupă de soliști cazaci care le-a cântat mirilor o serenadă.

Fotografii prezenți au surprins și momentele în care Kneissl și Putin vorbeau ori dansau. Invitația lui Putin la acest eveniment a atras un val de critici.
Liderul de la Kremlin a stat la nuntă cam o oră și jumătate după care a plecat la Berlin unde s-a întâlnit cu cancelarul german Angela Merkel.
Postat de: Cornelia Stefoglu
Comentarii:

Carmelia Albu - Ombudsmanul Companiei „Teleradio-Moldova”, în serviciul consumatorului

Serviciul Ombudsmanului servește pentru public drept o sursă independentă de informare, explicații, analiză privind programele Radiodifuzorului Public și aderența la standardele și practicile europene de elaborare a programelor.  

Ombudsmanul este un mediator care, în caz de necesitate, va purta negocieri între telespectator/radioascultător sau un anumit grup de persoane şi Companie. Ombudsmanul  răspunde la întrebările telespectatorilor şi radioascultătorilor, primește și analizează eventuale plângeri din partea consumatorului de programe.
  
Primul Serviciu al Ombudsmanului a apărut în Suedia, în 1809. Acesta a fost instituit pe lângă Parlament, din inițiativa Guvernului, și avea misiunea de a proteja drepturile cetăţenilor, monitorizând acțiunile Executivului. Uterior, în 1988, un serviciu asemănător a fost instituit în mass-media din Franţa. Aceasta a fost o adevărată „explozie”,  generând apariția serviciilor similare și în alte țări din lume.
©2011 IPNA "Teleradio-Moldova"
Departamentul Multimedia al IPNA „Teleradio-Moldova” a fost creat cu suportul
Programului Comun al Consiliului Europei şi Uniunii Europene
„Susţinerea Democraţiei în Moldova”
DQTeam