Loading
ro ru en
Inedit
Loading
01 Septembrie 2014 | 09:30
Spectacol al focului, la Valea Morilor (VIDEO/FOTO)
Sute de curioşi s-au adunat sâmbătă seara, 30 august, în parcul de lângă lacul „Valea Morilor” pentru a asista la un spectacol fierbinte, în două acte: fire show-ul de excepţie „Oamenii şi Demonii”. Magia jocului cu flăcările a celor 16 cascadori profesionişti şi a unui băiat de doar 12 ani a uimit pe toţi cei care se îmbulzeau în preajma scenei improvizate pentru a vedea cât mai aproape ritualul de îmblânzire a focului.
Spectatorii au asistat la demonstrarea capacității artiștilor neînfricați de a mânui măreția focului când omul, trecând prin piramidă de foc, va rămâne neatins de flăcări. Show-ul a fost completat prin torțe rotative de foc și multiple efecte pirotehnice grandioase care au iluminat cerul și suprafața lacului ca niște comete în formă de cascade inofensive de scântei.

Profesioniștii teatrului „Oamenii și Demonii” au adus în prim plan varietatea culorilor focului pentru cei dornici de senzații tari. Ei și-au arătat curajul și virtuozitatea acrobației, a jongleriei și a echilibrului în prezentarea spectacolului de foc. În fața publicului au fost jucate scene în care s-au intercalat toate genurile artelor circului, unite de stihia focului.
 
Galerie Video:


Galerie Foto:
Pagină inexistentă
Comentarii:

Carmelia Albu - Ombudsmanul Companiei „Teleradio-Moldova”, în serviciul consumatorului

Serviciul Ombudsmanului servește pentru public drept o sursă independentă de informare, explicații, analiză privind programele Radiodifuzorului Public și aderența la standardele și practicile europene de elaborare a programelor.  

Ombudsmanul este un mediator care, în caz de necesitate, va purta negocieri între telespectator/radioascultător sau un anumit grup de persoane şi Companie. Ombudsmanul  răspunde la întrebările telespectatorilor şi radioascultătorilor, primește și analizează eventuale plângeri din partea consumatorului de programe.
  
Primul Serviciu al Ombudsmanului a apărut în Suedia, în 1809. Acesta a fost instituit pe lângă Parlament, din inițiativa Guvernului, și avea misiunea de a proteja drepturile cetăţenilor, monitorizând acțiunile Executivului. Uterior, în 1988, un serviciu asemănător a fost instituit în mass-media din Franţa. Aceasta a fost o adevărată „explozie”,  generând apariția serviciilor similare și în alte țări din lume.
©2011 IPNA "Teleradio-Moldova"
Departamentul Multimedia al IPNA „Teleradio-Moldova” a fost creat cu suportul
Programului Comun al Consiliului Europei şi Uniunii Europene
„Susţinerea Democraţiei în Moldova”
DQTeam