Loading
ro ru en
Inedit
Loading
26 Iulie 2016 | 16:50
Surpriză din partea pompierilor pentru doi fraţi care şi-au sărbătorit ziua de naştere
De ziua lor de naştere, fraţii gemeni Dan şi Darius, care au împlinit şase ani, au avut parte de o surpriză nemaipomenită - pentru câteva ore au fost pompieri. Alături de salvatorii profesionişti, ei au stins incendii şi au făcut o tură cu o autospecială de intervenţie, relatează Mesager.
Chiar dacă abia depăşesc un metru înălţime, micii pompieri au executat ca la carte toate indicaţiile superiorilor. Echipaţi la fel ca salvatorii și fiind asistaţi de tatăl lor, copiii au învăţat cum să învingă focul şi să înfrunte apele. Astfel, ei au văzut cu propriii lor ochi în ce constă munca tatălui. Uniforma le-a dăruit-o bunica, iar restul a fost surpriză.

Chiar dacă spune că este o meserie periculoasă, mama copiilor speră că fiii ei vor urma exemplul tatălui lor.

După ce au încheiat operaţiunile de salvare, Dan şi Darius s-au înfruptat din torturile pregătite special pentru ziua lor.
Comentarii:

Carmelia Albu - Ombudsmanul Companiei „Teleradio-Moldova”, în serviciul consumatorului

Serviciul Ombudsmanului servește pentru public drept o sursă independentă de informare, explicații, analiză privind programele Radiodifuzorului Public și aderența la standardele și practicile europene de elaborare a programelor.  

Ombudsmanul este un mediator care, în caz de necesitate, va purta negocieri între telespectator/radioascultător sau un anumit grup de persoane şi Companie. Ombudsmanul  răspunde la întrebările telespectatorilor şi radioascultătorilor, primește și analizează eventuale plângeri din partea consumatorului de programe.
  
Primul Serviciu al Ombudsmanului a apărut în Suedia, în 1809. Acesta a fost instituit pe lângă Parlament, din inițiativa Guvernului, și avea misiunea de a proteja drepturile cetăţenilor, monitorizând acțiunile Executivului. Uterior, în 1988, un serviciu asemănător a fost instituit în mass-media din Franţa. Aceasta a fost o adevărată „explozie”,  generând apariția serviciilor similare și în alte țări din lume.
©2011 IPNA "Teleradio-Moldova"
Departamentul Multimedia al IPNA „Teleradio-Moldova” a fost creat cu suportul
Programului Comun al Consiliului Europei şi Uniunii Europene
„Susţinerea Democraţiei în Moldova”
DQTeam