Loading
ro ru en
Inedit
Loading
24 Februarie 2018 | 17:41
Surprize de Dragobete pentru călătorii din Gara Feroviară din capitală
În haine naţionale şi cu baloane în mâini - aşa au fost întâmpinaţi astăzi, de Dragobete, călătorii în Gara Feroviară din capitală. Evenimentul este unul inedit pentru acest an, deşi surprizele pentru călători, de sărbătoarea dragostei la români, sunt gândite tradiţional în fiecare an, relatează Mesager.
Imediat ce trenul Chişinău-Moscova a oprit în fața gării, angajaţii întreprinderii s-au grăbit să felicite călătorii cu ocazia sărbătorii de astăzi, Dragobetele, și să le dăruiască baloane în formă de inimă. Gestul i-a surprins plăcut pe maturi, dar a fost şi pe placul copiilor.

„Nu am văzut niciodată aşa frumos. Am fost foarte surprinsă. Nici nu m-am aşteptat la şa ceva”. „Este o sărbătoare frumoasă, iar gestul acesta mi-a ridicat dispoziţia şi m-a emoţionat”. „Este foarte frumos, foarte plăcut”, spun călătorii.

„În primul rând cuplurile vor fi beneficiarii acestor baloane simbolice. Toată lumea din gară se va bucura de un concert organizat de Calea Ferată din Moldova (CFM). În restul timpului va cânta muzică în toată gara, în acest fel încercăm să creăm o atmosferă de sărbătoare”, a declarat Eliza Botnari, ofiţer de presă la CFM.   

În fiecare an, pe 24 februarie, de Dragobete, CFM obişnuieşte să surprindă călătorii într-un mod special.
Postat de: Rodica Mazur
Comentarii:

Carmelia Albu - Ombudsmanul Companiei „Teleradio-Moldova”, în serviciul consumatorului

Serviciul Ombudsmanului servește pentru public drept o sursă independentă de informare, explicații, analiză privind programele Radiodifuzorului Public și aderența la standardele și practicile europene de elaborare a programelor.  

Ombudsmanul este un mediator care, în caz de necesitate, va purta negocieri între telespectator/radioascultător sau un anumit grup de persoane şi Companie. Ombudsmanul  răspunde la întrebările telespectatorilor şi radioascultătorilor, primește și analizează eventuale plângeri din partea consumatorului de programe.
  
Primul Serviciu al Ombudsmanului a apărut în Suedia, în 1809. Acesta a fost instituit pe lângă Parlament, din inițiativa Guvernului, și avea misiunea de a proteja drepturile cetăţenilor, monitorizând acțiunile Executivului. Uterior, în 1988, un serviciu asemănător a fost instituit în mass-media din Franţa. Aceasta a fost o adevărată „explozie”,  generând apariția serviciilor similare și în alte țări din lume.
©2011 IPNA "Teleradio-Moldova"
Departamentul Multimedia al IPNA „Teleradio-Moldova” a fost creat cu suportul
Programului Comun al Consiliului Europei şi Uniunii Europene
„Susţinerea Democraţiei în Moldova”
DQTeam