Loading
ro ru en
Inedit
Loading
03 Ianuarie 2017 | 16:09
TOP şapte cele mai bătrâne biblioteci din lume!
Chiar dacă trăim vremuri în care tehnologia pune stăpânire pe o mare parte din activităţile noastre, totuşi cartea rămâne o sursă de educaţie primară, importantă în dezvoltarea noastră personală. Bibliotecile sunt depozite de comori inestimabile preţioase pentru orice generaţie. Echipa „Bună Dimineaţa” a pregătit topul celor mai bătrâne biblioteci din lume. Admiraţi imagini spectaculoase cu primele 7 cele mai vechi biblioteci din lume cu o istorie impresionantă.
Vedeţi întreaga ediţie a emisiunii „Bună Dimineaţa” din 3 ianuarie cu subiecte utile: Partea I-a AICI şi Partea a II-a AICI.

Urmăriţi matinalul de la postul public în fiecare dimineaţă, de luni, până vineri, începând cu 06:55-09:00, în direct la Moldova 1 şi online pe TRM.MD 
Comentarii:

Carmelia Albu - Ombudsmanul Companiei „Teleradio-Moldova”, în serviciul consumatorului

Serviciul Ombudsmanului servește pentru public drept o sursă independentă de informare, explicații, analiză privind programele Radiodifuzorului Public și aderența la standardele și practicile europene de elaborare a programelor.  

Ombudsmanul este un mediator care, în caz de necesitate, va purta negocieri între telespectator/radioascultător sau un anumit grup de persoane şi Companie. Ombudsmanul  răspunde la întrebările telespectatorilor şi radioascultătorilor, primește și analizează eventuale plângeri din partea consumatorului de programe.
  
Primul Serviciu al Ombudsmanului a apărut în Suedia, în 1809. Acesta a fost instituit pe lângă Parlament, din inițiativa Guvernului, și avea misiunea de a proteja drepturile cetăţenilor, monitorizând acțiunile Executivului. Uterior, în 1988, un serviciu asemănător a fost instituit în mass-media din Franţa. Aceasta a fost o adevărată „explozie”,  generând apariția serviciilor similare și în alte țări din lume.
©2011 IPNA "Teleradio-Moldova"
Departamentul Multimedia al IPNA „Teleradio-Moldova” a fost creat cu suportul
Programului Comun al Consiliului Europei şi Uniunii Europene
„Susţinerea Democraţiei în Moldova”
DQTeam