Loading
ro ru en
Inedit
Loading
20 Februarie 2017 | 16:04
Un câine a fost salvat după ce a căzut într-o gaură
Un câine care a căzut într-o gaură cu diametrul de 100 mm şi adâncimea de patru metri a fost salvat de către salvatori. Animalul stătea acolo mai mult de 27 de ore.
Ieri, 20 februarie, salvatorii au fost alertați pentru a interveni pe strada Codrilor din capitală, pe teritoriul unei întreprinderi. Lucrările de extragere au durat aproximativ 45 de minute. Animalul a fost salvat și lăsat în grija angajaților de la întreprinderea respectivă. 


Postat de: Rodica Mazur
Comentarii:

Carmelia Albu - Ombudsmanul Companiei „Teleradio-Moldova”, în serviciul consumatorului

Serviciul Ombudsmanului servește pentru public drept o sursă independentă de informare, explicații, analiză privind programele Radiodifuzorului Public și aderența la standardele și practicile europene de elaborare a programelor.  

Ombudsmanul este un mediator care, în caz de necesitate, va purta negocieri între telespectator/radioascultător sau un anumit grup de persoane şi Companie. Ombudsmanul  răspunde la întrebările telespectatorilor şi radioascultătorilor, primește și analizează eventuale plângeri din partea consumatorului de programe.
  
Primul Serviciu al Ombudsmanului a apărut în Suedia, în 1809. Acesta a fost instituit pe lângă Parlament, din inițiativa Guvernului, și avea misiunea de a proteja drepturile cetăţenilor, monitorizând acțiunile Executivului. Uterior, în 1988, un serviciu asemănător a fost instituit în mass-media din Franţa. Aceasta a fost o adevărată „explozie”,  generând apariția serviciilor similare și în alte țări din lume.
©2011 IPNA "Teleradio-Moldova"
Departamentul Multimedia al IPNA „Teleradio-Moldova” a fost creat cu suportul
Programului Comun al Consiliului Europei şi Uniunii Europene
„Susţinerea Democraţiei în Moldova”
DQTeam