Loading
ro ru en
Inedit
Loading
04 Mai 2017 | 10:05
Un cuplu a avut luna de miere cu durata de 400 de zile. Vezi video pe care l-au făcut
Cuplul Kaz şi Mariko Yamaguchi, din Kyoto a hotărât că perioada postnupţială a lor nu va dura doar o lună, ci tocmai 400 de zile. În această perioadă ei au reuşit să călătorească în 48 de ţări ale lumii, printre care Etiopia, Bolivia, Patagonia, Emiratele Arabe Unite şi Botswana.
Mulți visează la aceasta, dar ei chiar au realizat-o. Cei doi au decis să trăiască aventura vieții chiar din primul an de trai conjugal. Cu astfel de escapade la sigur ai ce povesti nepoților. Nu și-au luat bagaje prea multe și s-au asigurat că au cu ei drona, cu care au filmat amploarea și frumusețea locurilor pe care le-au vizitat.

Filmulețul acestei aventuri a fost încărcat pe youtube și în scurt timp a reușit să adune peste 1 milion de vizualizări. „400 de zile în jurul lumii” are imagini care îți taie respirația și te fac să înțelegi cât de frumoasă este Terra.

Urmăriți clipul video mai sus. 
Postat de: Lina Lungu
Comentarii:

Carmelia Albu - Ombudsmanul Companiei „Teleradio-Moldova”, în serviciul consumatorului

Serviciul Ombudsmanului servește pentru public drept o sursă independentă de informare, explicații, analiză privind programele Radiodifuzorului Public și aderența la standardele și practicile europene de elaborare a programelor.  

Ombudsmanul este un mediator care, în caz de necesitate, va purta negocieri între telespectator/radioascultător sau un anumit grup de persoane şi Companie. Ombudsmanul  răspunde la întrebările telespectatorilor şi radioascultătorilor, primește și analizează eventuale plângeri din partea consumatorului de programe.
  
Primul Serviciu al Ombudsmanului a apărut în Suedia, în 1809. Acesta a fost instituit pe lângă Parlament, din inițiativa Guvernului, și avea misiunea de a proteja drepturile cetăţenilor, monitorizând acțiunile Executivului. Uterior, în 1988, un serviciu asemănător a fost instituit în mass-media din Franţa. Aceasta a fost o adevărată „explozie”,  generând apariția serviciilor similare și în alte țări din lume.
©2011 IPNA "Teleradio-Moldova"
Departamentul Multimedia al IPNA „Teleradio-Moldova” a fost creat cu suportul
Programului Comun al Consiliului Europei şi Uniunii Europene
„Susţinerea Democraţiei în Moldova”
DQTeam