Loading
ro ru en
Inedit
Loading
29 Decembrie 2016 | 20:04
Video emoţionant lansat de Ministerul Apărării în prag de sărbători
În prag de sărbători, Ministerul Apărării a lansat pe internet un video emoţionant. În calitate de protagonişti sunt militarii moldoveni care se vor afla în misiune de serviciu în perioada sărbătorilor de iarnă, relatează Mesager.
„La mulți ani draga mea, mereu îmi ești alături”, este unul dintre mesajele emoționante transmise de către un militar pentru persoana dragă. Apropierea sărbătorilor i-a degajat un pic şi pe pompierii și polițiștii moldoveni.

Într-un alt filmuleţ video apar nemişcaţi funcționari de la poliția Republicii Moldova şi de la Detașamentul Salvatori și Pompieri al sectorului Centru. Aceştia sunt prinşi în loc de provocarea „Mannequin Challenge”, care constă într-un „joc” regizat, în care participanţii rămân nemişcaţi, exact în poziţia în care se află în acel moment.
Postat de: Ecaterina Naconecinîi
Comentarii:

Carmelia Albu - Ombudsmanul Companiei „Teleradio-Moldova”, în serviciul consumatorului

Serviciul Ombudsmanului servește pentru public drept o sursă independentă de informare, explicații, analiză privind programele Radiodifuzorului Public și aderența la standardele și practicile europene de elaborare a programelor.  

Ombudsmanul este un mediator care, în caz de necesitate, va purta negocieri între telespectator/radioascultător sau un anumit grup de persoane şi Companie. Ombudsmanul  răspunde la întrebările telespectatorilor şi radioascultătorilor, primește și analizează eventuale plângeri din partea consumatorului de programe.
  
Primul Serviciu al Ombudsmanului a apărut în Suedia, în 1809. Acesta a fost instituit pe lângă Parlament, din inițiativa Guvernului, și avea misiunea de a proteja drepturile cetăţenilor, monitorizând acțiunile Executivului. Uterior, în 1988, un serviciu asemănător a fost instituit în mass-media din Franţa. Aceasta a fost o adevărată „explozie”,  generând apariția serviciilor similare și în alte țări din lume.
©2011 IPNA "Teleradio-Moldova"
Departamentul Multimedia al IPNA „Teleradio-Moldova” a fost creat cu suportul
Programului Comun al Consiliului Europei şi Uniunii Europene
„Susţinerea Democraţiei în Moldova”
DQTeam