Loading
ro ru en
Inedit
Loading
05 Ianuarie 2016 | 20:18
Zeci de copii au ieşit la săniuş şi au făcut oameni de zăpadă
Noaptea trecută a nins în toată ţara, iar vremea s-a încălzit simţitor. Cei mai fericiţi de prima zăpadă sunt copiii, care şi-au scos săniile din debarale şi au plecat la derdeluş. Deşi stratul de nea este destul de subţire, picii s-au zbenguit pe cinste, iar unii au făcut şi omuleţi de zăpadă, relatează Moldova 1.
Deşi aerul rece le sufla în faţă, iar mânuţele le îngheţau de frig, copiii erau în culmea fericirii că pot în sfârşit să se dea cu sania.

Bucuria celor mici este împărtăşită în egală măsură şi de părinţi, care au venit să-şi supravegheze odraslele însetate de adrenalină. Ei spun că săniuşul le face bine copiilor, deoarece îi ajută să depăşească frica, dar şi să se distreze într-un mod sănătos.

Cei care au ezitat să profite de prima ninsoare din această iarnă ar trebui să se grăbească, deoarece, până la sfârşitul săptămânii, stratul de zăpadă s-ar putea topi, din cauza vremii blânde care se anunţă.
Comentarii:

Carmelia Albu - Ombudsmanul Companiei „Teleradio-Moldova”, în serviciul consumatorului

Serviciul Ombudsmanului servește pentru public drept o sursă independentă de informare, explicații, analiză privind programele Radiodifuzorului Public și aderența la standardele și practicile europene de elaborare a programelor.  

Ombudsmanul este un mediator care, în caz de necesitate, va purta negocieri între telespectator/radioascultător sau un anumit grup de persoane şi Companie. Ombudsmanul  răspunde la întrebările telespectatorilor şi radioascultătorilor, primește și analizează eventuale plângeri din partea consumatorului de programe.
  
Primul Serviciu al Ombudsmanului a apărut în Suedia, în 1809. Acesta a fost instituit pe lângă Parlament, din inițiativa Guvernului, și avea misiunea de a proteja drepturile cetăţenilor, monitorizând acțiunile Executivului. Uterior, în 1988, un serviciu asemănător a fost instituit în mass-media din Franţa. Aceasta a fost o adevărată „explozie”,  generând apariția serviciilor similare și în alte țări din lume.
©2011 IPNA "Teleradio-Moldova"
Departamentul Multimedia al IPNA „Teleradio-Moldova” a fost creat cu suportul
Programului Comun al Consiliului Europei şi Uniunii Europene
„Susţinerea Democraţiei în Moldova”
DQTeam