Loading
ro ru en
Inedit
Loading
09 Ianuarie 2016 | 09:11
Zeci de copii şi adulţi s-au distrat pe pârtia de la Dănceni
Zeci de copii, însoţiţi de părinţi sau bunici au mers la săniuş. Alături de picii care se zbenguiau pe derdeluş şi-au făcut loc şi cei mari, pentru a se încărca cu o doză bună de adrenalină. Oamenii spun că săniuşul le pică tocmai bine după mesele copioase de sărbători, relatează Mesager.
Aglomeraţie mare în a doua zi de Crăciun pe pârtia de la Dănceni, din raionul Ialoveni. Oameni de toate vârstele au venit să profite de zăpadă şi vremea frumoasă de iarnă. Dealul vuia de strigătele de bucurie ale copiilor.

După mesele copioase de sărbătoare, oamenii spun că odihna activă este tocmai binevenită. Pentru a se da pe derdeluş, doritorii pot închiria sănii sau colaci gonflabili.

Nu toţi însă au plecat acasă fericiţi. Din cauza cozilor care s-au format la intrare, unii au făcut cale întoarsă.

Pârtia de la Dănceni are trei piste - pentru copii, pentru familii şi alta pentru amatorii de extrem. În vârful dealului, oamenii ajung cu ajutorul unui teleferic. În aceste zile, angajaţii de aici nu au timp de odihnă.

Pentru o oră de distracţie, oamenii trebuie să plătească o sută de lei.
Comentarii:

Carmelia Albu - Ombudsmanul Companiei „Teleradio-Moldova”, în serviciul consumatorului

Serviciul Ombudsmanului servește pentru public drept o sursă independentă de informare, explicații, analiză privind programele Radiodifuzorului Public și aderența la standardele și practicile europene de elaborare a programelor.  

Ombudsmanul este un mediator care, în caz de necesitate, va purta negocieri între telespectator/radioascultător sau un anumit grup de persoane şi Companie. Ombudsmanul  răspunde la întrebările telespectatorilor şi radioascultătorilor, primește și analizează eventuale plângeri din partea consumatorului de programe.
  
Primul Serviciu al Ombudsmanului a apărut în Suedia, în 1809. Acesta a fost instituit pe lângă Parlament, din inițiativa Guvernului, și avea misiunea de a proteja drepturile cetăţenilor, monitorizând acțiunile Executivului. Uterior, în 1988, un serviciu asemănător a fost instituit în mass-media din Franţa. Aceasta a fost o adevărată „explozie”,  generând apariția serviciilor similare și în alte țări din lume.
©2011 IPNA "Teleradio-Moldova"
Departamentul Multimedia al IPNA „Teleradio-Moldova” a fost creat cu suportul
Programului Comun al Consiliului Europei şi Uniunii Europene
„Susţinerea Democraţiei în Moldova”
DQTeam