Loading
ro ru en
Istorii de succes
Loading
24 Octombrie 2016 | 19:17
Cunoaşte povestea de succes a tânărului care şi-a deschis pizzerie în Ialoveni
A însuşit meseria de bucătar în Italia, a lucrat şi a agonisit 30 mii de euro, iar cu aceşti bani a revenit în Moldova şi a decis să-i investească într-o afacere de familie. Vorbim despre tânărul antreprenor, Mircea Darii, care după ce a acumulat experienţă şi bani în Italia, a deschis în oraşul Ialoveni o pizzerie cu bucate autentice italiene.
„Nu a fost ușor. Primii doi ani, lucram zi de zi, cot la cot cu soția mea, până la miezul nopții, uneori”, declară Mircea.

Cu ce greutăți s-a confruntat Mircea Darii, dar și cum a reușit să obțină acest succes, aflați în reportajul realizat de echipa Moldova 1.
Comentarii:

Carmelia Albu - Ombudsmanul Companiei „Teleradio-Moldova”, în serviciul consumatorului

Serviciul Ombudsmanului servește pentru public drept o sursă independentă de informare, explicații, analiză privind programele Radiodifuzorului Public și aderența la standardele și practicile europene de elaborare a programelor.  

Ombudsmanul este un mediator care, în caz de necesitate, va purta negocieri între telespectator/radioascultător sau un anumit grup de persoane şi Companie. Ombudsmanul  răspunde la întrebările telespectatorilor şi radioascultătorilor, primește și analizează eventuale plângeri din partea consumatorului de programe.
  
Primul Serviciu al Ombudsmanului a apărut în Suedia, în 1809. Acesta a fost instituit pe lângă Parlament, din inițiativa Guvernului, și avea misiunea de a proteja drepturile cetăţenilor, monitorizând acțiunile Executivului. Uterior, în 1988, un serviciu asemănător a fost instituit în mass-media din Franţa. Aceasta a fost o adevărată „explozie”,  generând apariția serviciilor similare și în alte țări din lume.
©2011 IPNA "Teleradio-Moldova"
Departamentul Multimedia al IPNA „Teleradio-Moldova” a fost creat cu suportul
Programului Comun al Consiliului Europei şi Uniunii Europene
„Susţinerea Democraţiei în Moldova”
DQTeam