Loading
ro ru en
Istorii de succes
Loading
08 Februarie 2015 | 17:16
Giuvaer din Moldova, popular în cercurile de specialitate de peste hotare
Creaţiile ei sunt cunoscute în Japonia, Franţa, Belgia, Marea Britanie, Finlanda, Norvegia, Italia şi chiar în Uganda. Economistă de profesie, Ana Popov, confecţionează bijuterii. Recent, lucrările ei au fost apreciate de experţi internaţionali în cadrul expoziţiei specializate la Paris, transmite Mesager.
Moldoveanca este populară în cercurile de designeri. Colecţiile ei au un stil deosebit, iar bijuteria cea mai de preţ este un colier cu elemente de broderie care poate fi purtat asimetric.  

La expoziţia internaţională din Paris, artista a participat pentru a cincea oară. În urma expoziţiei din Franța, Ana Popov spune că a fost asaltată de comercianţi din diferite ţări.    

Doi ani în urmă, creațiile ei au fost expuse şi la Milano. 
Postat de: Departamentul Multimedia
Comentarii:

Carmelia Albu - Ombudsmanul Companiei „Teleradio-Moldova”, în serviciul consumatorului

Serviciul Ombudsmanului servește pentru public drept o sursă independentă de informare, explicații, analiză privind programele Radiodifuzorului Public și aderența la standardele și practicile europene de elaborare a programelor.  

Ombudsmanul este un mediator care, în caz de necesitate, va purta negocieri între telespectator/radioascultător sau un anumit grup de persoane şi Companie. Ombudsmanul  răspunde la întrebările telespectatorilor şi radioascultătorilor, primește și analizează eventuale plângeri din partea consumatorului de programe.
  
Primul Serviciu al Ombudsmanului a apărut în Suedia, în 1809. Acesta a fost instituit pe lângă Parlament, din inițiativa Guvernului, și avea misiunea de a proteja drepturile cetăţenilor, monitorizând acțiunile Executivului. Uterior, în 1988, un serviciu asemănător a fost instituit în mass-media din Franţa. Aceasta a fost o adevărată „explozie”,  generând apariția serviciilor similare și în alte țări din lume.
©2011 IPNA "Teleradio-Moldova"
Departamentul Multimedia al IPNA „Teleradio-Moldova” a fost creat cu suportul
Programului Comun al Consiliului Europei şi Uniunii Europene
„Susţinerea Democraţiei în Moldova”
DQTeam