Loading
ro ru en




Istorii de succes
Loading
17 Mai 2017 | 10:06
Locul II la Cupa Mondială de Bellydance l-a ocupat o moldoveancă
De când a început să danseze bellydance Valeria Calugheri şi-a pus scopul să devină campioană în acest domeniu, nu doar să fie un simplu hobby pentru ea. Deşi a obţinut multe premii şi trofee, cel mai recent este locul II în cadrul Cupei Mondiale de Bellydance 2017. Mai multe despre experienţă Valeria a povestit în cadrul emisiunii „Bună dimineaţa”, de la postul public de televiziune.
Cupa Mondială de Bellydance a avut loc în Ucraina, în luna aprilie, unde au participat peste 1500 de dansatoare. Valeria Calugheri a reușit să convingă juriul că este una dintre cei mai buni și s-a clasat pe locul II. S-a luat în considerație pasiunea, senzualitatea, tehnica, felul în care dansatorul simte muzica orientală.

„De fiecare dată când ies pe parchet să dansez, iau în calcul că trebuie să fiu sigură pe mine, să mă țin pe picioare bine, să zâmbesc, să redau toate emoțiile descrise în cuvintele cântecului pe care îl dansez”, spune Valeria.

Mai multe aflați din video de mai sus. 
Postat de: Lina Lungu
Comentarii:

Carmelia Albu - Ombudsmanul Companiei „Teleradio-Moldova”, în serviciul consumatorului

Serviciul Ombudsmanului servește pentru public drept o sursă independentă de informare, explicații, analiză privind programele Radiodifuzorului Public și aderența la standardele și practicile europene de elaborare a programelor.  

Ombudsmanul este un mediator care, în caz de necesitate, va purta negocieri între telespectator/radioascultător sau un anumit grup de persoane şi Companie. Ombudsmanul  răspunde la întrebările telespectatorilor şi radioascultătorilor, primește și analizează eventuale plângeri din partea consumatorului de programe.
  
Primul Serviciu al Ombudsmanului a apărut în Suedia, în 1809. Acesta a fost instituit pe lângă Parlament, din inițiativa Guvernului, și avea misiunea de a proteja drepturile cetăţenilor, monitorizând acțiunile Executivului. Uterior, în 1988, un serviciu asemănător a fost instituit în mass-media din Franţa. Aceasta a fost o adevărată „explozie”,  generând apariția serviciilor similare și în alte țări din lume.
©2011 IPNA "Teleradio-Moldova"
Departamentul Multimedia al IPNA „Teleradio-Moldova” a fost creat cu suportul
Programului Comun al Consiliului Europei şi Uniunii Europene
„Susţinerea Democraţiei în Moldova”
DQTeam