Loading
ro ru en
Key Words
Loading
19 Martie 2017 | 12:29
Reprezentanţii diasporei din 19 ţări şi-au dat întâlnire la Veneţia
Aproximativ 200 de cetăţeni moldoveni, stabiliţi în 19 ţări diferite, şi-au dat întâlnire la Veneţia, Italia, în cadrul unui eveniment organizat de Comunitatea Adoptă un Vot. Participanţii s-au mobilizat prin intermediul grupului de pe Facebook „Adoptă un Vot”, lansat în preajma alegerilor prezidenţiale din toamna anului trecut.
Promo
Moldova 1
Premiul Media pentru Tineri este primul concurs pentru tinerii pasionaţi de media, organizat la nivel naţional de către AO Centrul Media pentru Tineri, în parteneriat cu Deutsche Welle Akademie, Ministerul Educaţiei al Republicii Moldova cu susţinerea financiară a Ministerului Federal pentru Cooperare Economică şi Dezvoltare. Coordonatoarea de producţie Ana Gurdiş vine astăzi în studioul emisiunii „Cine vine la noi?” să ne povestească mai multe despre premiu, alături de Elena şi Ioana Vatamanu-Mărgineanu, învingătoarele ediţiei din anul trecut.
Moldova 1
Luna trecută au intrat în vigoare modificările în Codul Muncii, care se referă la protejarea drepturilor femeilor însărcinate şi ale celor care au născut de curând. Care sunt modificările şi ce avantaje oferă acestea aflăm marţi, din emisiunea „Dialog social”, de la Moldova 1.
mai multe emisiuni: TV | Radio
Abonare la Știri
Live Stream
Info Util
Curs BNM Meteo
©2011 IPNA "Teleradio-Moldova"
Departamentul Multimedia al IPNA „Teleradio-Moldova” a fost creat cu suportul
Programului Comun al Consiliului Europei şi Uniunii Europene
„Susţinerea Democraţiei în Moldova”
DQTeam