Loading
ro ru en
Key Words
Loading
10 Martie 2017 | 09:09
Germania: Şapte persoane, rănite de un individ înarmat cu un topor
Şapte persoane au fost rănite după ce un individ a comis un atac cu un topor în gara centrală din oraşul german Dusseldorf, relatează site-ul revistei Focus, citat de Mediafax.
19 Martie 2017 | 20:00
Regal al vinurilor moldoveneşti la Dusseldorf
Vinificatorii moldoveni s-au reunit şi în acest an la cea mai importantă expoziţie specializată de talie mondială, ca să demonstreze vizitatorilor calitatea ireproşabilă a produselor vitivinicole autohtone. Evenimentul se desfăşoară pe parcursul a două zile, în oraşul german Dusseldorf, relatează Mesager.
Promo
Moldova 1
Miercuri, 22 noiembrie, actriţa Ana Daud vine la „O Demivorbă cu Ilona Spătaru”! Vedeţi un dialog impresionant despre realizări şi emoţii trăite pe scena cinematografiei la Paris, de la 20:45, exclusiv la Moldova 2 şi online pe TRM.MD!
Moldova 1
Poliţia Republicii Moldova a lansat campania „Din culisele poliţiei”, cu scopul de a informa corect tânăra generaţie despre activitatea poliţiei, rolul şi obiectivele acesteia. Marţi, la emisiunea „Cine vine la noi?” vom afla mai multe la acest subiect de la Gheorghe Cavcaliuc, şeful adjunct al Inspectoratului General de Poliţie.
mai multe emisiuni: TV | Radio
Abonare la Știri
Live Stream
Info Util
Curs BNM Meteo
©2011 IPNA "Teleradio-Moldova"
Departamentul Multimedia al IPNA „Teleradio-Moldova” a fost creat cu suportul
Programului Comun al Consiliului Europei şi Uniunii Europene
„Susţinerea Democraţiei în Moldova”
DQTeam