Loading
ro ru en
Key Words
Loading
19 Martie 2017 | 13:10
Lidia Isac a avut o prestaţie spectaculoasă la show-ul „Vocea Franţei”
Vrea să cucerească publicul francez. Este calea aleasă de către interpreta Lidia Isac, care şi-a încercat norocul la un nou concurs. De această dată vocea ei a răsunat pe scena show-ului televizat „Vocea Franţei”. A cântat o piesă într-o franceză perfectă şi a reuşit să întoarcă un scaun, relatează Moldova 1.
Promo
Oamenii Televiziunii
Mai bine de un an îl vedem pe Vadim Cheptănaru în calitate de reporter la „Mesager” sau prezentator la „Focus Europa”. Pe lângă munca de reporter, colegul nostru trăieşte o frumoasă poveste de dragoste alături de Ecaterina Covali, care de sâmbătă a luat o altă întorsătură. Sâmbătă la nunta unei prietene apropiate, Vadim a cerut mâna şi inima Ecaterinei şi a primit cel mai important răspuns din viaţă - "Da"!
Moldova 1
Ultimul week-end din luna mai, ultimul sezon, ultima rundă de filmări la „Erudit Cafe”! Cel de-al IV-lea sezon 2017 se dispută în perioada, 27-28 mai! Toţi doritorii de a participa la acest sezon sunt rugaţi să îşi confirme participarea până pe 25 mai! Filmările vor avea loc tradiţional în studioul 2 al postului public de televiziune Moldova 1!
mai multe emisiuni: TV | Radio
Abonare la Știri
Live Stream
Info Util
Curs BNM Meteo
©2011 IPNA "Teleradio-Moldova"
Departamentul Multimedia al IPNA „Teleradio-Moldova” a fost creat cu suportul
Programului Comun al Consiliului Europei şi Uniunii Europene
„Susţinerea Democraţiei în Moldova”
DQTeam