Loading
ro ru en
Key Words
Loading
27 Mai 2017 | 14:23
Moldova - tot mai atractivă pentru turiştii străini
Moldova este tot mai atractivă pentru turiştii străini. Cel puţin aşa arată datele Biroului Naţional de Statistică pentru primele trei luni ale acestui an. Potrivit statisticilor, de serviciile turistice interne s-au folosit aproximativ şapte mii de turişti, ceea ce reprezintă o creştere cu peste 20 la sută faţă de perioada similară a anului trecut. Şi moldovenii s-au activizat în călătoriile prin ţară, statistica arătând în acest sens o creştere de 30 la sută, relatează Moldova 1.
27 Septembrie 2017 | 18:00
Moldova devine o destinaţie turistică atractivă
Republica Moldova a reuşit să evolueze de la cea mai neexplorată ţară din Europa, la o destinaţie interesantă, iar în aceste două decenii a construit un brand turistic original, prin care a obţinut o binemeritată vizibilitate internaţională. Concluzia a fost făcută în cadrul emisiunii ,,Spaţiul Public” de la Radio Moldova, relatează Radio Moldova Actualităţi.
09 Octombrie 2017 | 18:20
Moldova, mai atractivă pentru investitorii străini
Republica Moldova devine mai atractivă pentru investitorii străini. În cadrul celui mai important eveniment economic, „Moldova Business Week 2017” au fost semnate contracte de colaborare în valoare de 1,5 milioane de euro. Totodată, mai multe companii din Turcia, Danemarca, Franţa şi Italia şi-au anunţat intenţia de a investi în ţara noastră. Între timp, autorităţile de la Chişinău anunţă că sunt dispuse să creeze mai multe facilităţi pentru businessmani şi chiar sunt gata să ofere câte 40 de mii de lei pentru fiecare loc de muncă creat, relatează Mesager.
07 Noiembrie 2018 | 10:54
UTA Găgăuzia devine mai atractivă pentru turişti
Primul complex turistic în stil găgăuz din Republica Moldova a fost inaugurat în satul Congaz (Comrat). Pe lângă cele patru case tradiţionale ţărăneşti, cu pereţi de lut şi acoperiş din stuf, complexul etno-turistic „Gagauz Sofrasi” mai dispune de un muzeu, o cramă, un restaurant cu terasă în stil naţional, un mini-hotel, precum şi o sală de festivităţi.
Promo
Radio Moldova
Radio Moldova Muzical (RMM), va transmite, în direct, de la Filarmonica Naţională „Serghei Lunchevici”, din capitală, concertul simfonic dedicat aniversării a 160 ani de la Unirea Principatelor Române. Evenimentul va avea loc mâine, 24 ianuarie, cu începere de la ora 18:05.
Moldova 1
Astăzi, la „Cine vine la noi?” discutăm despre disciplinarea pozitivă a copiilor. Cum implicăm copiii în treburile casnice şi de la ce vârstă? Ce sarcini se potrivesc fiecărei vârste şi ce au de pierdut copiii care nu sunt implicaţi în activităţile familiale? Răspunsurile la acestea, dar şi alte întrebări le aflaţi în această seară, de la ora 17:20, la televiziunea publică naţională.
mai multe emisiuni: TV | Radio
Abonare la Știri
Live Stream
Info Util
Curs BNM Meteo
©2011 IPNA "Teleradio-Moldova"
Departamentul Multimedia al IPNA „Teleradio-Moldova” a fost creat cu suportul
Programului Comun al Consiliului Europei şi Uniunii Europene
„Susţinerea Democraţiei în Moldova”
DQTeam