Loading
ro ru en
Key Words
Loading
03 Aprilie 2014 | 21:11
Moldova a obţinut trei medalii la Campionatul European de lupte libere
După ce luptătorul moldovean, Nicolae Ceban, a obţinut medalia de bronz alte două medalii au fost cucerite la Campionatului European la lupte. Luptătoarea Natalia Budu a învins-o, în lupta pentru bronz, pe turcoaica Burcu Kebic, iar sportivul Andrei Prepeliţă (cat.61 kg) a obţinut medalia de bronz în lupta cu polonezul Krzysztof Bienkowski.
15 Mai 2014 | 09:53
Chişinăul va fi gazda Campionatului de fotbal pentru copii „EURO-2014”
Campionatul de fotbal pentru copii „EURO-2014” va fi organizat în perioda 18-25 mai la Chişinău. Evenimentul are loc la iniţiativa Centrului pentru copii „Don Bosco”, cu susţinerea ambasadelor Poloniei, Italiei şi Ucrainei în Republica Moldova.
01 Februarie 2015 | 20:37
Echipa UASM, pe locul doi în campionatul de baschet masculin
Formaţia Universităţii Agrare de Stat din Moldova (UASM) se menţine pe locul secund în campionatul de baschet masculin. Studenţii au trecut fără drept de apel în runda a 8-a de Baschet Club Rîbniţa, relatează Mesager.
23 Mai 2015 | 20:22
Spectacol la prima etapă a noului sezon de autoslalom
Cauciucuri încinse şi adrenalină la maxim. Toate au fost astăzi la prima etapă de autoslalom, găzduită sub podul de la Telecentru, relatează Mesager.
22 Octombrie 2015 | 19:10
A început Campionatul în memoria salvatorilor şi pompierilor căzuţi la datorie
Zilnic salvează vieţi şi fac faţă stihiei, iar astăzi au demonstrat că sunt buni şi la sport. A luat start Campionatul în memoria salvatorilor şi pompierilor căzuţi la datorie. Cei mai abili salvatori vor primi în dotare tehnică performantă, relatează Mesager.
23 Noiembrie 2015 | 11:39
Dansatori din Moldova au cucerit titlul mondial la proba de dans latino-american
Victorie pentru un cuplu de dansatorii din Moldova. Perechea formată din Ana Matus şi Gabriele Goffredo au cucerit titlul mondial la proba de dans latino-american. Dansatorii noştri au reuşit să depăşească perechile din Germania, Italia, Franţa şi Rusia şi au obţinut primul loc, relatează Mesager.
19 Februarie 2016 | 18:35
Echipa „Zaria Bălţi” se pregăteşte pentru partea a doua a campionatului
Echipa „Zaria Bălţi” se pregăteşte intens de partea a doua a campionatului. Echipa din nordul Moldovei a susţinut un ultim test de verificare în compania kazahilor de la Аkjаik. Partida s-a încheiat nedecis, scor 1-1, relatează Mesager.
14 Septembrie 2016 | 18:51
Aur pentru Moldova la Campionatul Mondial de Lupte
Medalie de aur pentru Republica Moldova la Campionatul Mondial de Lupte, rezervat cadeţilor. Luptătorul Valentin Petic a urcat pe prima treapta a podiumului de premiere, în categoria 58 de kg, relatează Mesager.
05 Decembrie 2016 | 19:49
Classic Chişinău a ajuns la cinci victorii consecutive la scor
Echipa Classic Chişinău a ajuns la cinci victorii consecutive la scor şi a luat o opţiune serioasă de a obţine al doilea titlu consecutiv în Campionatul Naţional de Futsal. Asta după ce echipa patronată de Ruslan Ciocoi a învins în derby-ul etapei a şasea rivala Progress, cu 4-1, relatează Mesager.
11 Februarie 2017 | 20:21
Chişinăul ar putea găzdui un Campionat Mondial de Şah
Preşedintele Igor Dodon vrea să organizeze un Campionat Mondial de Şah la Chişinău. Aflat la Teheran, şeful statului i-a făcut această propunere preşedintelui Federaţiei Internaţionale de şah, Kirsan Ilyumzhinov, relatează Mesager.
13 Martie 2017 | 19:22
Igor Dobrovolski a anunţat jucătorii pentru Campionatul Mondial cu Austria
Selecţionerul Igor Dobrovolski a anunţat lotul lărgit de jucători convocaţi înaintea meciului preliminariilor Campionatului Mondial cu Austria din 24 martie şi a jocurilor amicale cu San Marino şi Turcia. Surpriza o constituie neconvocarea lui Nicolae Calancea, deşi a avut un nou meci bun în campionatul României pentru CSU Craiova, relatează Mesager.
06 Aprilie 2017 | 19:46
Campionatul structurilor de forţă la sambo, câştigat de echipa MAI
Turneul la lupta sambo din programul Spartachiadei clubului Dinamo a fost câştigat de echipa Ministerului Afacerilor Interne (MAI). Echipa MAI a reuşit să devanseze colectivele Serviciului de Protecţie şi Pază de Stat şi a Serviciului de Informaţii şi Securitate, relatează Mesager.
08 Aprilie 2017 | 20:05
Dinamo MAI s-a impus în faţa lui Dinamo-Auto Tiraspol
Dinamo MAI s-a impus în faţa lui Dinamo-Auto Tiraspol în ultima etapă din faza play-off a Campionatului naţional de volei masculin, relatează Mesager.
19 Aprilie 2017 | 14:53
Dansatorii moldoveni, premiaţi la un campionat european de dans
Dansatorii moldovenii au fost premiaţi cu aur la Campionatul European de Dans Latin. Dorin Frecăuţanu şi Marina Sergheeva au impresionat publicul şi juraţii cu o prestaţie de excepţie, pe ritmuri de rumba şi cha-cha, relatează Mesager.
19 Aprilie 2017 | 16:18
Inegol se va lupta pentru locurile 5-6 cu formaţia Istanbul
Echipa voleibalistului moldovean Dumitru Bahov se luptă pentru ocuparea locurilor 5-6 în clasamentul final al campionatului Turciei, relatează Mesager.
20 Aprilie 2017 | 15:42
Aur pentru Moldova la un campionat european de sambo
Moldoveanca Viorica Prisăcaru a cucerit medalia de aur la Campionatul European de Sambo, rezervat juniori/tineret, în categoria de 68 kg, în lupta cu rusoaica Mutnykh Ekaterina.
26 Aprilie 2017 | 19:30
Luptă acerbă în finala Campionatului la volei masculin
Dinamo MAI a mai făcut un pas important spre titlul de campioană a Moldovei la volei masculin. Elevii lui Valentin Pereu au câştigat şi cel de-al doilea meci cu USM şi conduc cu 2-0, relatează Mesager.
Promo
Moldova 1
În capitală au loc acţiuni pentru lichidarea consecinţelor calamităţilor naturale din 20 şi 21 aprilie. În toate sectoarele oraşului au intervenit sute de salvatori şi pompieri, ostaşi ai Armatei Naţionale, poliţişti, carabinieri şi peste 200 de profesionişti în curăţarea copacilor, alături de serviciile municipale. Numărul unităţilor de transport pentru evacuarea crengilor a fost mărit. Despre lucrările de salubrizare discutăm astăzi, în cadrul emisiunii „Moldova în direct”.
Radio Moldova
Ministra Sănătăţii, Ruxanda Glavan, este invitata ediţiei de vineri, 28 aprilie, a emisiunii „Spaţiul Public” de la Radio Moldova.
mai multe emisiuni: TV | Radio
Abonare la Știri
Live Stream
Info Util
Curs BNM Meteo
©2011 IPNA "Teleradio-Moldova"
Departamentul Multimedia al IPNA „Teleradio-Moldova” a fost creat cu suportul
Programului Comun al Consiliului Europei şi Uniunii Europene
„Susţinerea Democraţiei în Moldova”
DQTeam