Loading
ro ru en
Key Words
Loading
03 Aprilie 2014 | 21:11
Moldova a obţinut trei medalii la Campionatul European de lupte libere
După ce luptătorul moldovean, Nicolae Ceban, a obţinut medalia de bronz alte două medalii au fost cucerite la Campionatului European la lupte. Luptătoarea Natalia Budu a învins-o, în lupta pentru bronz, pe turcoaica Burcu Kebic, iar sportivul Andrei Prepeliţă (cat.61 kg) a obţinut medalia de bronz în lupta cu polonezul Krzysztof Bienkowski.
15 Mai 2014 | 09:53
Chişinăul va fi gazda Campionatului de fotbal pentru copii „EURO-2014”
Campionatul de fotbal pentru copii „EURO-2014” va fi organizat în perioda 18-25 mai la Chişinău. Evenimentul are loc la iniţiativa Centrului pentru copii „Don Bosco”, cu susţinerea ambasadelor Poloniei, Italiei şi Ucrainei în Republica Moldova.
01 Februarie 2015 | 20:37
Echipa UASM, pe locul doi în campionatul de baschet masculin
Formaţia Universităţii Agrare de Stat din Moldova (UASM) se menţine pe locul secund în campionatul de baschet masculin. Studenţii au trecut fără drept de apel în runda a 8-a de Baschet Club Rîbniţa, relatează Mesager.
23 Mai 2015 | 20:22
Spectacol la prima etapă a noului sezon de autoslalom
Cauciucuri încinse şi adrenalină la maxim. Toate au fost astăzi la prima etapă de autoslalom, găzduită sub podul de la Telecentru, relatează Mesager.
22 Octombrie 2015 | 19:10
A început Campionatul în memoria salvatorilor şi pompierilor căzuţi la datorie
Zilnic salvează vieţi şi fac faţă stihiei, iar astăzi au demonstrat că sunt buni şi la sport. A luat start Campionatul în memoria salvatorilor şi pompierilor căzuţi la datorie. Cei mai abili salvatori vor primi în dotare tehnică performantă, relatează Mesager.
23 Noiembrie 2015 | 11:39
Dansatori din Moldova au cucerit titlul mondial la proba de dans latino-american
Victorie pentru un cuplu de dansatorii din Moldova. Perechea formată din Ana Matus şi Gabriele Goffredo au cucerit titlul mondial la proba de dans latino-american. Dansatorii noştri au reuşit să depăşească perechile din Germania, Italia, Franţa şi Rusia şi au obţinut primul loc, relatează Mesager.
19 Februarie 2016 | 18:35
Echipa „Zaria Bălţi” se pregăteşte pentru partea a doua a campionatului
Echipa „Zaria Bălţi” se pregăteşte intens de partea a doua a campionatului. Echipa din nordul Moldovei a susţinut un ultim test de verificare în compania kazahilor de la Аkjаik. Partida s-a încheiat nedecis, scor 1-1, relatează Mesager.
14 Septembrie 2016 | 18:51
Aur pentru Moldova la Campionatul Mondial de Lupte
Medalie de aur pentru Republica Moldova la Campionatul Mondial de Lupte, rezervat cadeţilor. Luptătorul Valentin Petic a urcat pe prima treapta a podiumului de premiere, în categoria 58 de kg, relatează Mesager.
05 Decembrie 2016 | 19:49
Classic Chişinău a ajuns la cinci victorii consecutive la scor
Echipa Classic Chişinău a ajuns la cinci victorii consecutive la scor şi a luat o opţiune serioasă de a obţine al doilea titlu consecutiv în Campionatul Naţional de Futsal. Asta după ce echipa patronată de Ruslan Ciocoi a învins în derby-ul etapei a şasea rivala Progress, cu 4-1, relatează Mesager.
11 Februarie 2017 | 20:21
Chişinăul ar putea găzdui un Campionat Mondial de Şah
Preşedintele Igor Dodon vrea să organizeze un Campionat Mondial de Şah la Chişinău. Aflat la Teheran, şeful statului i-a făcut această propunere preşedintelui Federaţiei Internaţionale de şah, Kirsan Ilyumzhinov, relatează Mesager.
13 Martie 2017 | 19:22
Igor Dobrovolski a anunţat jucătorii pentru Campionatul Mondial cu Austria
Selecţionerul Igor Dobrovolski a anunţat lotul lărgit de jucători convocaţi înaintea meciului preliminariilor Campionatului Mondial cu Austria din 24 martie şi a jocurilor amicale cu San Marino şi Turcia. Surpriza o constituie neconvocarea lui Nicolae Calancea, deşi a avut un nou meci bun în campionatul României pentru CSU Craiova, relatează Mesager.
06 Aprilie 2017 | 19:46
Campionatul structurilor de forţă la sambo, câştigat de echipa MAI
Turneul la lupta sambo din programul Spartachiadei clubului Dinamo a fost câştigat de echipa Ministerului Afacerilor Interne (MAI). Echipa MAI a reuşit să devanseze colectivele Serviciului de Protecţie şi Pază de Stat şi a Serviciului de Informaţii şi Securitate, relatează Mesager.
08 Aprilie 2017 | 20:05
Dinamo MAI s-a impus în faţa lui Dinamo-Auto Tiraspol
Dinamo MAI s-a impus în faţa lui Dinamo-Auto Tiraspol în ultima etapă din faza play-off a Campionatului naţional de volei masculin, relatează Mesager.
19 Aprilie 2017 | 14:53
Dansatorii moldoveni, premiaţi la un campionat european de dans
Dansatorii moldovenii au fost premiaţi cu aur la Campionatul European de Dans Latin. Dorin Frecăuţanu şi Marina Sergheeva au impresionat publicul şi juraţii cu o prestaţie de excepţie, pe ritmuri de rumba şi cha-cha, relatează Mesager.
19 Aprilie 2017 | 16:18
Inegol se va lupta pentru locurile 5-6 cu formaţia Istanbul
Echipa voleibalistului moldovean Dumitru Bahov se luptă pentru ocuparea locurilor 5-6 în clasamentul final al campionatului Turciei, relatează Mesager.
20 Aprilie 2017 | 15:42
Aur pentru Moldova la un campionat european de sambo
Moldoveanca Viorica Prisăcaru a cucerit medalia de aur la Campionatul European de Sambo, rezervat juniori/tineret, în categoria de 68 kg, în lupta cu rusoaica Mutnykh Ekaterina.
26 Aprilie 2017 | 19:30
Luptă acerbă în finala Campionatului la volei masculin
Dinamo MAI a mai făcut un pas important spre titlul de campioană a Moldovei la volei masculin. Elevii lui Valentin Pereu au câştigat şi cel de-al doilea meci cu USM şi conduc cu 2-0, relatează Mesager.
01 Mai 2017 | 15:34
Medalie de aur pentru Moldova la şah între elevi
Maestrul FIDE Andrei Macovei din Chişinău a cucerit medalia de aur la Campionatul Mondial la şah între elevi, categoria de vârstă până la 17 ani. Competiţia, găzduită de oraşul Iaşi, România, a reunit 576 de jucători din 41 de state. Federaţia de Şah a Republicii Moldova a fost reprezentată de 30 de tineri şahişti, relatează Mesager.
02 Mai 2017 | 19:29
Medalii pentru Moldova la Campionatul European de Grappling
Sportivii moldoveni au cucerit trei medalii la Campionatul European de Grappling. Competiţia s-a desfăşurat în oraşul Novi Sad (Serbia), în perioada 30 aprilie-2 mai.
05 Mai 2017 | 10:55
Medalii de bronz pentru Moldova la Campionatul European de lupte libere şi feminine
Luptătorii moldoveni au câştigat două medalii de bronz la Campionatul European de lupte libere şi feminine, rezervat seniori, care se desfăşoară în perioada 02-07 aprilie, în oraşul Novi Sad (Serbia).
10 Mai 2017 | 20:40
Egalitate în finala campionatului naţional de baschet
Alfa-Basket Chişinău a reuşit să egaleze în duelul cu UA-Basco Bălţi din cadrul finalei campionatului naţional la baschet masculin, scrie IPN.
27 Iunie 2017 | 16:29
Medalii pentru Moldova la Campionatul European de Canoe Sprint
Moldova a obţinut o medalie de aur şi una de argint la Campionatul European de Canoe Sprint, ce a avut loc la Belgrad, relatează Mesager.
04 Octombrie 2017 | 10:19
A fost dat startul unui campionat în memoria pompierilor şi salvatorilor decedaţi în misiune
Astăzi, 4 octombrie, a fost dat start Campionatului la sportul aplicativ desfăşurat în memoria salvatorilor şi pompierilor decedaţi în misiune. Evenimentul a început cu o ceremonie religioasă, de comemorare a eroilor la sediul instituţiei şi cu o acţiune de depuneri de flori la placa comemorativă în cinstea eroilor căzuţi în misiune de serviciu.
04 Octombrie 2017 | 18:51
O placă comemorativă în memoria salvatorilor căzuţi la datorie, inaugurată la Chişinău
Şi-au dat viaţa pentru a salva alte vieţi. Vorbim despre nouă pompieri care şi-au pierdut viaţa în misiunile de salvare, în memoria cărora astăzi a fost inaugurată o placă comemorativă. Mai mult, timp de trei zile 17 echipe de salvatori şi pompieri îşi vor măsura puterile în opt probe în cadrul campionatului desfăşurat în memoria salvatorilor căzuţi la datorie. Competiţia este una tradiţională şi se desfăşoară pentru al 28-lea an consecutiv, relatează Mesager.
06 Decembrie 2017 | 21:42
Campionatul Republican de jocuri intelectuale „Sub cuşma lui Guguţă” şi-a desemnat câştigătorii
„Sub cuşma lui Guguţă” – cu acest generic s-a desfăşurat primul Campionat Republican de jocuri intelectuale, care a adunat peste 100 de liceeni din toată ţara. Evenimentul s-a axat pe operele literare ale scriitorului Spiridon Vangheli, iar elevii au trebuit să răspundă la o serie de întrebări, relatează Moldova 1.
21 Martie 2018 | 14:03
Boxeri din Moldova vor participa la Campionatul European Under 22 din România
Nouă sportivi din Republica Moldova vor participa, în perioada 25 martie - 1 aprilie, la Târgu Jiu (România) la Campionatul European de Box Under 22. Lotul de tineret al Moldovei la box, antrenat de către Igor Untilă şi Mihail Muntean vor pleca vineri la Târgu Jiu.
23 Martie 2018 | 18:31
Numele campionilor la şah rapid vor fi cunoscute duminică
Cei mai buni tineri şahişti din Moldova îşi încordează minţile în aceste zile la Campionatul Naţional de Şah rapid si blitz. Competiţia se va încheia duminică, 25 martie, iar pe participanţi îi aşteaptă un fond de premiere mai mult decât motivant: 12 000 de lei, relatează Mesager.
25 Martie 2018 | 19:59
Unicul campionat de puzzle din Moldova a avut loc la Chişinău
Agitaţie mare la Campionatul de Puzzle ce s-a desfăşurat a cincea oară în capitală. Peste 400 de participanţi şi-au disputat întâietatea în combinarea rapidă a pieselor, perspicacitate şi gândire logică. Recordul acestui an a fost asamblarea unui puzzle timp de 31 de minute, relatează Moldova 1.
30 Martie 2018 | 13:47
Medalie de bronz la Campionatul European Under-22 pentru moldoveanul Dorin Bucşa
Performanţă importantă pentru boxul moldovenesc. Dorin Bucşa, originar din Hânceşti, şi-a asigurat, minimum, medalia de bronz la Campionatul European Under-22, care se desfăşoară la Târgu Jiu, relatează Mesager.
Promo
Moldova 1
Membrii echipei naţionale de Sambo s-au întors de curând cu multe medalii de la Campionatul European din Atena, Grecia. Cum au cucerit ringul străin ne spun Iulian Piatcovschi, antrenorul lotului de Sambo al Republicii Moldova şi sportivul Denis Tachii, mâine începând cu ora 6:55 la emisiunea ,,Bună dimineaţa”.
Moldova 1
Un grup de tineri din Republica Moldova, motivaţi de o coregrafă au adus noi mişcări de dans în premieră pentru ţara noastră. Cum îşi exprimă ei emoţiile prin comunicare non-verbală, aflaţi astăzi, începând cu ora 21:20, la emisiunea ,,Fii tânăr’’.
mai multe emisiuni: TV | Radio
Abonare la Știri
Live Stream
Info Util
Curs BNM Meteo
©2011 IPNA "Teleradio-Moldova"
Departamentul Multimedia al IPNA „Teleradio-Moldova” a fost creat cu suportul
Programului Comun al Consiliului Europei şi Uniunii Europene
„Susţinerea Democraţiei în Moldova”
DQTeam