Loading
ro ru en
Key Words
Loading
20 Februarie 2017 | 19:24
Raionul Ialoveni a marcat prin sport 40 de ani de la fondare
Jubileu sărbătorit prin sport - astfel a marcat cei 40 de ani de la fondare raionul Ialoveni. Sărbătoarea a culminat cu un Turneu Internaţional de lupte greco-romane pentru juniori, relatează Mesager.
19 Aprilie 2017 | 15:28
Actorul Ion Mocanu sărbătoreşte jubileul de 50 de ani
Artistul emerit, actorul Teatrului Naţional „Mihai Eminescu” împlineşte 50 de ani pe 19 aprilie. Chiar de ziua lui de naştere actorul a venit la emisiunea „Bună dimineaţa”, de la televiziunea naţională, unde a vorbit despre realizări, activitatea curentă şi planuri de viitor.
Promo
Moldova 1
Recent, poliţiştii de frontieră au depistat la Soroca o cantitate de cannabis, în urma percheziţiilor efectuate cu ajutorul patrupezilor Grom şi Reghina. Astfel, în contextul Zilei Internaţionale de Combatere a Criminalităţii şi Traficului de Droguri, mâine va fi adus în studioul emisiunii „Bună dimineaţa” câinele Grom, care va înscena căutarea şi depistarea drogurilor.
Cupa Confederaţiilor 2017
Portugalia şi Mexic sunt primele semifinaliste de la Cupa Confederaţiilor. În ultima etapă a grupei A, lusitanii s-au impus cu 4-0 contra ultimei clasate, Noua Zeelandă. În derby-ul pentru locul al doilea, Mexic a învins gazda Rusia, scor 2-1, relatează Mesager.
mai multe emisiuni: TV | Radio
Abonare la Știri
Live Stream
Info Util
Curs BNM Meteo
©2011 IPNA "Teleradio-Moldova"
Departamentul Multimedia al IPNA „Teleradio-Moldova” a fost creat cu suportul
Programului Comun al Consiliului Europei şi Uniunii Europene
„Susţinerea Democraţiei în Moldova”
DQTeam