Loading
ro ru en
Key Words
Loading
20 Februarie 2017 | 19:24
Raionul Ialoveni a marcat prin sport 40 de ani de la fondare
Jubileu sărbătorit prin sport - astfel a marcat cei 40 de ani de la fondare raionul Ialoveni. Sărbătoarea a culminat cu un Turneu Internaţional de lupte greco-romane pentru juniori, relatează Mesager.
19 Aprilie 2017 | 15:28
Actorul Ion Mocanu sărbătoreşte jubileul de 50 de ani
Artistul emerit, actorul Teatrului Naţional „Mihai Eminescu” împlineşte 50 de ani pe 19 aprilie. Chiar de ziua lui de naştere actorul a venit la emisiunea „Bună dimineaţa”, de la televiziunea naţională, unde a vorbit despre realizări, activitatea curentă şi planuri de viitor.
Promo
Moldova 1
În capitală au loc acţiuni pentru lichidarea consecinţelor calamităţilor naturale din 20 şi 21 aprilie. În toate sectoarele oraşului au intervenit sute de salvatori şi pompieri, ostaşi ai Armatei Naţionale, poliţişti, carabinieri şi peste 200 de profesionişti în curăţarea copacilor, alături de serviciile municipale. Numărul unităţilor de transport pentru evacuarea crengilor a fost mărit. Despre lucrările de salubrizare discutăm astăzi, în cadrul emisiunii „Moldova în direct”.
Radio Moldova
Ministra Sănătăţii, Ruxanda Glavan, este invitata ediţiei de vineri, 28 aprilie, a emisiunii „Spaţiul Public” de la Radio Moldova.
mai multe emisiuni: TV | Radio
Abonare la Știri
Live Stream
Info Util
Curs BNM Meteo
©2011 IPNA "Teleradio-Moldova"
Departamentul Multimedia al IPNA „Teleradio-Moldova” a fost creat cu suportul
Programului Comun al Consiliului Europei şi Uniunii Europene
„Susţinerea Democraţiei în Moldova”
DQTeam