Loading
ro ru en
Key Words
Loading
20 Februarie 2017 | 19:24
Raionul Ialoveni a marcat prin sport 40 de ani de la fondare
Jubileu sărbătorit prin sport - astfel a marcat cei 40 de ani de la fondare raionul Ialoveni. Sărbătoarea a culminat cu un Turneu Internaţional de lupte greco-romane pentru juniori, relatează Mesager.
19 Aprilie 2017 | 15:28
Actorul Ion Mocanu sărbătoreşte jubileul de 50 de ani
Artistul emerit, actorul Teatrului Naţional „Mihai Eminescu” împlineşte 50 de ani pe 19 aprilie. Chiar de ziua lui de naştere actorul a venit la emisiunea „Bună dimineaţa”, de la televiziunea naţională, unde a vorbit despre realizări, activitatea curentă şi planuri de viitor.
Promo
Radio Moldova
Emisiunea „Vocea Romilor”, de la Radio Moldova - la o nouă ediţie. De această dată redactorul, Marin Alla ne vorbeşte despre cultura şi valorile comunităţilor rome din Republica Moldova prin promovarea portului şi a dansului.
Moldova 1
Cazul tinerei care a născut singură în toaletă a bulversat opinia publică şi a dezvăluit existenţa unui sistem medical bolnăvicios. În această seară, la „Moldova în direct” va fi discutată situaţia centrelor perinatale din ţară şi posibilitatea creării unităţii care se va ocupa de combaterea malpraxisului în acest domeniu.
mai multe emisiuni: TV | Radio
Abonare la Știri
Live Stream
Info Util
Curs BNM Meteo
©2011 IPNA "Teleradio-Moldova"
Departamentul Multimedia al IPNA „Teleradio-Moldova” a fost creat cu suportul
Programului Comun al Consiliului Europei şi Uniunii Europene
„Susţinerea Democraţiei în Moldova”
DQTeam