Loading
ro ru en
Key Words
Loading
24 August 2014 | 10:30
Operaţiunea Iaşi – Chişinău: Vox populi
Ziua de 24 august 1944, în care s-a încheiat operaţiunea Iaşi – Chişinău, este interpretată diferit de către cetăţenii din Republica Moldova. În timp ce unii spun că în această zi a avut loc eliberarea ţării noastre de sub jugul fascist, alţii comemorează în această zi ocupaţia Basarabiei de către Uniunea Sovietică. Ce spun moldovenii despre acest eveniment istoric, aflaţi din reportajul realizat de Radio Moldova.
18 Iunie 2018 | 19:18
Calitatea limbii române vorbite la posturile de radio şi TV ar putea fi monitorizată de CCA
Calitatea limbii române vorbite la posturile de radio şi TV ar putea fi monitorizată de către Consiliul Coordonator al Audiovizualului (CCA). Anunţul a fost făcut în contextul prezentării celui de-al cincilea raport de monitorizare a Acordului de Asociere Republica Moldova-Uniunea European (UE), în domeniul mediatic. Membrii CCA au anunţat că la întocmirea rapoartelor ar putea participa şi reprezentanţii Academiei de Ştiinţe a Moldovei, relatează Mesager.
10 Iulie 2018 | 17:26
Meciul de fotbal Petrocub - Osijek LIVEla Radio Moldova Actualităţi
Joi, 12 iulie, la Stadionul Zimbru din Capitală, cu începere de la ora 21:00, se va disputa meciul de fotbal dintre Petrocub Hînceşti şi Osijek, din Croaţia, contând pentru primul tur preliminar al Europa League.
Promo
Radio Moldova
Sâmbătă, 22 septembrie, emisiunea „Matinal de week-end”, de la Radio Moldova, invită radioascultătorii la o nouă de discuţie ce ţine de rădăcinile neamului.
Moldova 1
Talk-show-ul „Bună seara” cu Mircea Surdu revine la Moldova 1. Tema discutată în această seară este discursul instigator la ură, discriminare în spaţiul public şi mass-media din Republica Moldova. Ce este discursul de ură? Discursul de ură poate fi apărat de libertatea de exprimare? Care sunt efectele discursurilor instigatoare la ură?
mai multe emisiuni: TV | Radio
Abonare la Știri
Live Stream
Info Util
Curs BNM Meteo
©2011 IPNA "Teleradio-Moldova"
Departamentul Multimedia al IPNA „Teleradio-Moldova” a fost creat cu suportul
Programului Comun al Consiliului Europei şi Uniunii Europene
„Susţinerea Democraţiei în Moldova”
DQTeam