Loading
ro ru en
Key Words
Loading
24 August 2014 | 10:30
Operaţiunea Iaşi – Chişinău: Vox populi
Ziua de 24 august 1944, în care s-a încheiat operaţiunea Iaşi – Chişinău, este interpretată diferit de către cetăţenii din Republica Moldova. În timp ce unii spun că în această zi a avut loc eliberarea ţării noastre de sub jugul fascist, alţii comemorează în această zi ocupaţia Basarabiei de către Uniunea Sovietică. Ce spun moldovenii despre acest eveniment istoric, aflaţi din reportajul realizat de Radio Moldova.
18 Iunie 2018 | 19:18
Calitatea limbii române vorbite la posturile de radio şi TV ar putea fi monitorizată de CCA
Calitatea limbii române vorbite la posturile de radio şi TV ar putea fi monitorizată de către Consiliul Coordonator al Audiovizualului (CCA). Anunţul a fost făcut în contextul prezentării celui de-al cincilea raport de monitorizare a Acordului de Asociere Republica Moldova-Uniunea European (UE), în domeniul mediatic. Membrii CCA au anunţat că la întocmirea rapoartelor ar putea participa şi reprezentanţii Academiei de Ştiinţe a Moldovei, relatează Mesager.
10 Iulie 2018 | 17:26
Meciul de fotbal Petrocub - Osijek LIVEla Radio Moldova Actualităţi
Joi, 12 iulie, la Stadionul Zimbru din Capitală, cu începere de la ora 21:00, se va disputa meciul de fotbal dintre Petrocub Hînceşti şi Osijek, din Croaţia, contând pentru primul tur preliminar al Europa League.
Promo
Moldova 1
Cel mai important eveniment pentru Marea Britanie - Brexit este ieşirea britanicilor din Uniuea Europeană, care va deveni realitate pe 29 martie anul viitor. Dacă ar trebui să fie un Brexit dur sau moale aflaţi astăzi, începând cu ora 20:25 la emisiunea „Focus Europa”
Radio Moldova
Jurnalistul sportiv Ion Andriuţă (foto al doilea din stânga) a împlinit frumoasa vârstă de 70 de ani.
mai multe emisiuni: TV | Radio
Abonare la Știri
Live Stream
Info Util
Curs BNM Meteo
©2011 IPNA "Teleradio-Moldova"
Departamentul Multimedia al IPNA „Teleradio-Moldova” a fost creat cu suportul
Programului Comun al Consiliului Europei şi Uniunii Europene
„Susţinerea Democraţiei în Moldova”
DQTeam