Loading
ro ru en
Key Words
Loading
26 August 2017 | 16:30
Înfrângere pentru Dacia Chişinău în meciul cu Petrocub
Dacia Chişinău a pierdut la Hânceşti meciul cu Petrocub, cu scorul de zero la trei. Pentru gazde a fost primul succes din istorie contra vicecampioanei Moldovei, relatează Moldova 1.
24 Noiembrie 2017 | 16:30
Petrocub şi Zaria luptă la baionetă pentru locul patru în Divizia Naţională
Luptă la baionetă pentru locul patru în Divizia Naţională. Pentru poziţia care ar putea duce în Liga Europei se bat Petrocub şi Zaria. Dacă bălţenii au evoluat deja în preliminariile celei de-a doua competiţii ca valoare din Europa, pentru hânceşteni calificarea ar fi o performanţă, relatează Mesager.
07 Iulie 2018 | 07:38
Petrocub şi Zaria Bălţi s-au întărit pentru cupele europene
Două dintre echipele care reprezintă Moldova în cupele europene la fotbal, Petrocub Hînceşti şi FC Zaria Bălţi, au anunţat întăriri importante în perspectiva primelor meciuri internaţionale ale sezonului.
10 Iulie 2018 | 17:26
Meciul de fotbal Petrocub - Osijek LIVEla Radio Moldova Actualităţi
Joi, 12 iulie, la Stadionul Zimbru din Capitală, cu începere de la ora 21:00, se va disputa meciul de fotbal dintre Petrocub Hînceşti şi Osijek, din Croaţia, contând pentru primul tur preliminar al Europa League.
12 Iulie 2018 | 22:57
Petrocub Hînceşti egal cu Osijek
Echipa de fotbal Petrocub Hînceşti a debutat în cupele europene. Într-un meci din turul întâi preliminar al Europa League, pe Stadionul Zimbru din Chişinău, formaţia noastră a remizat cu puternica NK Osijek, din Croaţia, scor 1-1 (0-0).
16 Iulie 2018 | 18:40
Cantonament la Timişoara pentru Petrocub Hînceşti
Echipa de fotbal Petrocub Hînceşti pregăteşte cu multă atenţie a doua manşă a turului întâi preliminar din Europa League. Formaţia pregătită de către Lilian Popescu se află într-un cantonament la Timişoara, în România.
19 Iulie 2018 | 07:31
Program de Europa League
Trei echipe moldoveneşti de fotbal susţin partidele retur din primul tur preliminar al Europa League.
19 Iulie 2018 | 23:36
Petrocub Hînceşti prestaţie onorabilă la Osijek
Petrocub Hînceşti a jucat de la egal la egal în cea de-a doua manşă a primului tur preliminar din Europa League, contra puternicei echipe croate NK Osijek.
Promo
Radio Moldova
Cu ocazia unui an de activitate ambasadorul Extraordinar şi Plenioptenţiar al Republicii Moldova în Regatul Spaniei, Violeta Agrici a oferit un interviu pentru emisiunea „Obiectiv Europa. Experienţa Integerării”, de la Radio Moldova, moderată de Anatol Caciuc.
Moldova 1
Anual, pe 17 noiembrie este marcată Ziua Internaţională fără fumat. În această seară, la „Cine vine la noi?” discutăm despre efectele fumatului asupra sănătăţii, profilaxia fumatului şi prevenirea lui în rândul adolescenţilor. Medicul Ion Cuzuioc ne va spune câteva metode pentru a renunţa la fumat şi ne va explica de ce fumatul electronic nu este atât de inofensiv după cum se vehiculează.
mai multe emisiuni: TV | Radio
Abonare la Știri
Live Stream
Info Util
Curs BNM Meteo
©2011 IPNA "Teleradio-Moldova"
Departamentul Multimedia al IPNA „Teleradio-Moldova” a fost creat cu suportul
Programului Comun al Consiliului Europei şi Uniunii Europene
„Susţinerea Democraţiei în Moldova”
DQTeam