Loading
ro ru en
Key Words
Loading
26 August 2017 | 16:30
Înfrângere pentru Dacia Chişinău în meciul cu Petrocub
Dacia Chişinău a pierdut la Hânceşti meciul cu Petrocub, cu scorul de zero la trei. Pentru gazde a fost primul succes din istorie contra vicecampioanei Moldovei, relatează Moldova 1.
24 Noiembrie 2017 | 16:30
Petrocub şi Zaria luptă la baionetă pentru locul patru în Divizia Naţională
Luptă la baionetă pentru locul patru în Divizia Naţională. Pentru poziţia care ar putea duce în Liga Europei se bat Petrocub şi Zaria. Dacă bălţenii au evoluat deja în preliminariile celei de-a doua competiţii ca valoare din Europa, pentru hânceşteni calificarea ar fi o performanţă, relatează Mesager.
07 Iulie 2018 | 07:38
Petrocub şi Zaria Bălţi s-au întărit pentru cupele europene
Două dintre echipele care reprezintă Moldova în cupele europene la fotbal, Petrocub Hînceşti şi FC Zaria Bălţi, au anunţat întăriri importante în perspectiva primelor meciuri internaţionale ale sezonului.
10 Iulie 2018 | 17:26
Meciul de fotbal Petrocub - Osijek LIVEla Radio Moldova Actualităţi
Joi, 12 iulie, la Stadionul Zimbru din Capitală, cu începere de la ora 21:00, se va disputa meciul de fotbal dintre Petrocub Hînceşti şi Osijek, din Croaţia, contând pentru primul tur preliminar al Europa League.
12 Iulie 2018 | 22:57
Petrocub Hînceşti egal cu Osijek
Echipa de fotbal Petrocub Hînceşti a debutat în cupele europene. Într-un meci din turul întâi preliminar al Europa League, pe Stadionul Zimbru din Chişinău, formaţia noastră a remizat cu puternica NK Osijek, din Croaţia, scor 1-1 (0-0).
Promo
Moldova 1
Cel mai important eveniment pentru Marea Britanie - Brexit este ieşirea britanicilor din Uniuea Europeană, care va deveni realitate pe 29 martie anul viitor. Dacă ar trebui să fie un Brexit dur sau moale aflaţi astăzi, începând cu ora 20:25 la emisiunea „Focus Europa”
Radio Moldova
Jurnalistul sportiv Ion Andriuţă (foto al doilea din stânga) a împlinit frumoasa vârstă de 70 de ani.
mai multe emisiuni: TV | Radio
Abonare la Știri
Live Stream
Info Util
Curs BNM Meteo
©2011 IPNA "Teleradio-Moldova"
Departamentul Multimedia al IPNA „Teleradio-Moldova” a fost creat cu suportul
Programului Comun al Consiliului Europei şi Uniunii Europene
„Susţinerea Democraţiei în Moldova”
DQTeam