Loading
ro ru en
Key Words
Loading
15 Ianuarie 2014 | 09:00
Actorul şi regizorul Dumitru Fusu s-a stins din viaţă
Teatrul unui Singur Actor a rămas fără actorul său celebru. Dumitru Fusu, regizor de teatru şi film, a decedat în seara zilei de 14 ianuarie la spitalul ,,Sfânta Treime” din capitală în urma unui atac de cord, după ce, timp de nouă ani, a stat la pat, fiind parţial paralizat.
25 Decembrie 2014 | 21:21
Un actor de la Teatrul „Licurici” a fost Moş Crăciun de trei mii de ori
În viaţa de zi cu zi sunt tătici, bunici sau soţi, în scenă sunt personajele principale din poveştile de Crăciun. Este vorba despre oamenii care, la propriu, fac minuni - actorii Teatrului Republican de Păpuşi „Licurici”, cei care dau viaţă imaginaţiei tuturor copiilor.
25 Decembrie 2014 | 21:22
Un actor de la Teatrul „Licurici” a fost Moş Crăciun de trei mii de ori
În viaţa de zi cu zi sunt tătici, bunici sau soţi, în scenă sunt personajele principale din poveştile de Crăciun. Este vorba despre oamenii care, la propriu, fac minuni - actorii Teatrului Republican de Păpuşi „Licurici”, cei care dau viaţă imaginaţiei tuturor copiilor.
23 Iulie 2015 | 12:13
Mihai Volontir, internat la un spital din Bălţi
Actorul Mihai Volontir este internat în stare gravă, dar stabilă, la Spitalul Clinic Municipal Bălţi. Informaţia a fost confirmată pentru Radio Moldova Actualităţi de şeful secţiei Reanimare a instituţiei, Axentie Zeţu.
15 Septembrie 2015 | 09:42
Mihai Volontir a plecat la cele veşnice
Marele actor Mihai Volontir s-a stins din viaţă. Artistul a plecat la cele veşnice astăzi, 15 septembrie, la ora 01:00, relatează Radio Moldova Actualităţi.
24 Decembrie 2016 | 11:20
Actorul Mihai Curagău s-a stins din viaţă
Actorul moldovean de teatru şi film, Mihai Curagău, s-a stins din viaţă în această dimineaţă, 24 decembrie. Informaţia a fost comunicată de către regizorul Sandu Grecu, preşedintele Uniunii Teatrale din Moldova, scrie IPN.
25 Decembrie 2016 | 10:49
Actorul Mihai Curagău va fi petrecut luni pe ultimul drum
Corpul neînsufleţit al marelui actor, Mihai Curagău, va fi adus astăzi, la ora 17:00, la Catedrala „Teodora de la Sihla” din capitală. Iar luni, la ora 10:00, el va fi adus în incinta Teatrului „Satiricus”, unde apropiaţii, colegii de breaslă, dar şi toţi cei care i-au apreciat talentul, vor putea să-şi ia rămas bun, relatează Moldova 1.
18 Ianuarie 2017 | 12:49
S-a stins din viaţă actorul Ion Besoiu
Unul dintre cei mai cunoscuţi actori români, Ion Besoiu, s-a stins din viaţă astăzi, 18 ianuarie, la vârsta de 85 de ani, la Institutul pentru boli cardio-vasculare „Iliescu” din Bucureşti. Actorul a avut zeci de roluri în filme şi seriale TV, scrie Digi24.
28 Ianuarie 2017 | 15:47
S-a stins din viaţă un renumit actor
Actorul britanic John Hurt, cunoscut pentru roluri în filme ca „The Elephant Man” şi ”Midnight Express”, a decedat la vârsta de 77 de ani. Actorul suferea de cancer pancreatic, boală cu care a fost diagnosticat în 2015, scrie Mediafax.ro.
24 Martie 2017 | 14:15
Amintiri din copilăria lui Ghenadie Gâlcă
Bunicul său visa să-l vadă în sutană de preot, însă nu a fost să fie. Este vorba despre îndrăgitul actor de teatru şi film, Ghenadie Gâlcă, pe care îl admirăm de fiecare dată când iese pe scenă şi în fiecare spectacol în care joacă, la Teatrul Naţional „Mihai Eminescu”. Actorul şi-a depănat amintirile copilăriei în cadrul emisiunii „Bună dimineaţa”, de la televiziunea naţională.
19 Aprilie 2017 | 14:18
S-a stins din viaţă actorul Vladimir Cobasnean
Distinsul actor Vladimir Cobasnean s-a stins din viaţă. Pentru merite deosebite în munca de profesor de artă teatrală, în anul 2014 Gala Premiilor UNITEM l-a decernat cu Premiul pentru pedagogie artistică. La data de 22 aprilie, maestrul urma să facă 82 de ani, relatează Radio Moldova Actualităţi, cu referire la diez.md.
19 Aprilie 2017 | 15:28
Actorul Ion Mocanu sărbătoreşte jubileul de 50 de ani
Artistul emerit, actorul Teatrului Naţional „Mihai Eminescu” împlineşte 50 de ani pe 19 aprilie. Chiar de ziua lui de naştere actorul a venit la emisiunea „Bună dimineaţa”, de la televiziunea naţională, unde a vorbit despre realizări, activitatea curentă şi planuri de viitor.
17 Iulie 2017 | 12:45
Mormântul actorului Constantin Constantinov a fost vandalizat
Mormântul actorului Constantin Constantinov din Cimitirul Central Ortodox din capitală, a fost vandalizat. De pe piatra funerară au fost sustrase o parte din obiectele decorative din bronz, relatează Radio Moldova Actualităţi.
Promo
Moldova 1
Membrii echipei naţionale de Sambo s-au întors de curând cu multe medalii de la Campionatul European din Atena, Grecia. Cum au cucerit ringul străin ne spun Iulian Piatcovschi, antrenorul lotului de Sambo al Republicii Moldova şi sportivul Denis Tachii, mâine începând cu ora 6:55 la emisiunea ,,Bună dimineaţa”.
Moldova 1
Un grup de tineri din Republica Moldova, motivaţi de o coregrafă au adus noi mişcări de dans în premieră pentru ţara noastră. Cum îşi exprimă ei emoţiile prin comunicare non-verbală, aflaţi astăzi, începând cu ora 21:20, la emisiunea ,,Fii tânăr’’.
mai multe emisiuni: TV | Radio
Abonare la Știri
Live Stream
Info Util
Curs BNM Meteo
©2011 IPNA "Teleradio-Moldova"
Departamentul Multimedia al IPNA „Teleradio-Moldova” a fost creat cu suportul
Programului Comun al Consiliului Europei şi Uniunii Europene
„Susţinerea Democraţiei în Moldova”
DQTeam