Loading
ro ru en
Key Words
Loading
23 Noiembrie 2015 | 11:39
Dansatori din Moldova au cucerit titlul mondial la proba de dans latino-american
Victorie pentru un cuplu de dansatorii din Moldova. Perechea formată din Ana Matus şi Gabriele Goffredo au cucerit titlul mondial la proba de dans latino-american. Dansatorii noştri au reuşit să depăşească perechile din Germania, Italia, Franţa şi Rusia şi au obţinut primul loc, relatează Mesager.
19 Aprilie 2017 | 14:53
Dansatorii moldoveni, premiaţi la un campionat european de dans
Dansatorii moldovenii au fost premiaţi cu aur la Campionatul European de Dans Latin. Dorin Frecăuţanu şi Marina Sergheeva au impresionat publicul şi juraţii cu o prestaţie de excepţie, pe ritmuri de rumba şi cha-cha, relatează Mesager.
Promo
Moldova 1
Recent, poliţiştii de frontieră au depistat la Soroca o cantitate de cannabis, în urma percheziţiilor efectuate cu ajutorul patrupezilor Grom şi Reghina. Astfel, în contextul Zilei Internaţionale de Combatere a Criminalităţii şi Traficului de Droguri, mâine va fi adus în studioul emisiunii „Bună dimineaţa” câinele Grom, care va înscena căutarea şi depistarea drogurilor.
Cupa Confederaţiilor 2017
Portugalia şi Mexic sunt primele semifinaliste de la Cupa Confederaţiilor. În ultima etapă a grupei A, lusitanii s-au impus cu 4-0 contra ultimei clasate, Noua Zeelandă. În derby-ul pentru locul al doilea, Mexic a învins gazda Rusia, scor 2-1, relatează Mesager.
mai multe emisiuni: TV | Radio
Abonare la Știri
Live Stream
Info Util
Curs BNM Meteo
©2011 IPNA "Teleradio-Moldova"
Departamentul Multimedia al IPNA „Teleradio-Moldova” a fost creat cu suportul
Programului Comun al Consiliului Europei şi Uniunii Europene
„Susţinerea Democraţiei în Moldova”
DQTeam