Loading
ro ru en
Key Words
Loading
23 Noiembrie 2015 | 11:39
Dansatori din Moldova au cucerit titlul mondial la proba de dans latino-american
Victorie pentru un cuplu de dansatorii din Moldova. Perechea formată din Ana Matus şi Gabriele Goffredo au cucerit titlul mondial la proba de dans latino-american. Dansatorii noştri au reuşit să depăşească perechile din Germania, Italia, Franţa şi Rusia şi au obţinut primul loc, relatează Mesager.
19 Aprilie 2017 | 14:53
Dansatorii moldoveni, premiaţi la un campionat european de dans
Dansatorii moldovenii au fost premiaţi cu aur la Campionatul European de Dans Latin. Dorin Frecăuţanu şi Marina Sergheeva au impresionat publicul şi juraţii cu o prestaţie de excepţie, pe ritmuri de rumba şi cha-cha, relatează Mesager.
Promo
Moldova 1
Alimentaţia este aspectul ce merită cea mai mare atenţie, atunci când vine vorba de creşterea copiilor. Sâmbătă, la „Bună Dimineaţa de Weekend” îl avem invitat pe nutriţionistul Sergiu Munteanu, care vine să ne spună ce conţin meniurile grădiniţelor şi ce recomandări au profesioniştii din domeniu la acest capitol.
Moldova 1
Oraşul Chişinău poate şi trebuie să fie o capitală prietenoasă locuitorilor şi celor care o vizitează. În ce mod, ne spune arhitectul şi urbanistul venit din Danemarca, Jan Gehl, astăzi, la „Cine vine la noi?”. Fiţi alături de noi de la ora 18:05, la Moldova 1.
mai multe emisiuni: TV | Radio
Abonare la Știri
Live Stream
Info Util
Curs BNM Meteo
©2011 IPNA "Teleradio-Moldova"
Departamentul Multimedia al IPNA „Teleradio-Moldova” a fost creat cu suportul
Programului Comun al Consiliului Europei şi Uniunii Europene
„Susţinerea Democraţiei în Moldova”
DQTeam