Loading
ro ru en
Key Words
Loading
23 Noiembrie 2015 | 11:39
Dansatori din Moldova au cucerit titlul mondial la proba de dans latino-american
Victorie pentru un cuplu de dansatorii din Moldova. Perechea formată din Ana Matus şi Gabriele Goffredo au cucerit titlul mondial la proba de dans latino-american. Dansatorii noştri au reuşit să depăşească perechile din Germania, Italia, Franţa şi Rusia şi au obţinut primul loc, relatează Mesager.
19 Aprilie 2017 | 14:53
Dansatorii moldoveni, premiaţi la un campionat european de dans
Dansatorii moldovenii au fost premiaţi cu aur la Campionatul European de Dans Latin. Dorin Frecăuţanu şi Marina Sergheeva au impresionat publicul şi juraţii cu o prestaţie de excepţie, pe ritmuri de rumba şi cha-cha, relatează Mesager.
Promo
Moldova 1
Astăzi, la emisiunea „Unda Bugeacului” comunitatea bulgară vă prezintă cele mai frumoase tradiţii şi obiceiuri de Sfântul Vasile, lăsate din moşi-strămoşi. Cum se colindă cu capra şi cum se face prăjitura cu dorinţe vedeţi astăzi, de la ora 16:30.
Oamenii Televiziunii
Jurnalista de televiziune Natalia Moraru – Vasilcău a fost distinsă cu premiul „Gheorghe Cincilei” în domeniul promovării imaginii culturale în mass-media. Premiul a fost înmânat de ministra Educaţiei, Culturii şi cercetării, Monica Babuc în cadrul Galei Premiilor anuale în domeniul Culturii.
mai multe emisiuni: TV | Radio
Abonare la Știri
Live Stream
Info Util
Curs BNM Meteo
©2011 IPNA "Teleradio-Moldova"
Departamentul Multimedia al IPNA „Teleradio-Moldova” a fost creat cu suportul
Programului Comun al Consiliului Europei şi Uniunii Europene
„Susţinerea Democraţiei în Moldova”
DQTeam