Loading
ro ru en
Key Words
Loading
23 Noiembrie 2015 | 11:39
Dansatori din Moldova au cucerit titlul mondial la proba de dans latino-american
Victorie pentru un cuplu de dansatorii din Moldova. Perechea formată din Ana Matus şi Gabriele Goffredo au cucerit titlul mondial la proba de dans latino-american. Dansatorii noştri au reuşit să depăşească perechile din Germania, Italia, Franţa şi Rusia şi au obţinut primul loc, relatează Mesager.
19 Aprilie 2017 | 14:53
Dansatorii moldoveni, premiaţi la un campionat european de dans
Dansatorii moldovenii au fost premiaţi cu aur la Campionatul European de Dans Latin. Dorin Frecăuţanu şi Marina Sergheeva au impresionat publicul şi juraţii cu o prestaţie de excepţie, pe ritmuri de rumba şi cha-cha, relatează Mesager.
Promo
Moldova 1
În capitală au loc acţiuni pentru lichidarea consecinţelor calamităţilor naturale din 20 şi 21 aprilie. În toate sectoarele oraşului au intervenit sute de salvatori şi pompieri, ostaşi ai Armatei Naţionale, poliţişti, carabinieri şi peste 200 de profesionişti în curăţarea copacilor, alături de serviciile municipale. Numărul unităţilor de transport pentru evacuarea crengilor a fost mărit. Despre lucrările de salubrizare discutăm astăzi, în cadrul emisiunii „Moldova în direct”.
Radio Moldova
Ministra Sănătăţii, Ruxanda Glavan, este invitata ediţiei de vineri, 28 aprilie, a emisiunii „Spaţiul Public” de la Radio Moldova.
mai multe emisiuni: TV | Radio
Abonare la Știri
Live Stream
Info Util
Curs BNM Meteo
©2011 IPNA "Teleradio-Moldova"
Departamentul Multimedia al IPNA „Teleradio-Moldova” a fost creat cu suportul
Programului Comun al Consiliului Europei şi Uniunii Europene
„Susţinerea Democraţiei în Moldova”
DQTeam