Loading
ro ru en
Key Words
Loading
05 Octombrie 2014 | 19:30
500 de persoane au fost instruite la Şcoala Vinului
Au transformat consumul vinului într-o artă. Sute de persoane care au venit la Sărbătoarea Vinului au participat la un master-class de degustare a vinului. Aceştia au învăţat cum să savureze corect licoarea lui Bachus, notează Mesager.
30 Aprilie 2015 | 11:23
Apariţii scenice inedite la Festivalul „ClassFest”
Apariţii scenice inedite şi lucrări actoriceşti provocatoare la Festivalul Internaţional al Şcolilor de Teatru „ClassFest”. Miercuri, 29 aprilie, a avut loc primul master-class de mişcare scenică, la care au participat studenţi din România, Ucraina şi Germania. Genericul evenimentului „Comunicare, gest şi mişcare” aduce în lumina rampelor 13 şcoli de teatru şi film, relatează Mesager.
16 Aprilie 2016 | 18:14
Master-class de încondeiere a ouălor de Paşti
Doritorii de a învăţa tehnica încondeierii ouălor de Paşti au putut participa astăzi la un master-class, desfăşurat în capitală. Organizatorii şi-au propus în acest fel să transmită tinerelor generaţii obiceiurile pascale, care reprezintă un element important al culturii noastre tradiţional-spirituale. Evenimentul a fost organizat de către Comunitatea Femeilor Ucrainene din Moldova, relatează Mesager.
Promo
Moldova 1
În această seară, tema talk-show-ului politic „Moldova în Direct” este situaţia drumurilor din capitală şi din ţară, în condiţii de iarnă. Cât de pregătite sunt autorităţile să facă faţă unui nou sezon rece şi cum se planifică reducerea numărului de accidente, aflaţi astăzi, la Moldova 1.
Moldova 1
Anual, pe 20 noiembrie se marchează Ziua Mondială a Drepturilor Copiilor, fiind o şansă de a promova, a creşte gradul de conştientizare şi de a mobiliza fonduri pentru problemele majore pe care le înfruntă copiii din întreaga lume. Despre drepturile copiilor şi nu numai, vorbim astăzi, la „Cine vine la noi?”.
mai multe emisiuni: TV | Radio
Abonare la Știri
Live Stream
Info Util
Curs BNM Meteo
©2011 IPNA "Teleradio-Moldova"
Departamentul Multimedia al IPNA „Teleradio-Moldova” a fost creat cu suportul
Programului Comun al Consiliului Europei şi Uniunii Europene
„Susţinerea Democraţiei în Moldova”
DQTeam