Loading
ro ru en
Key Words
Loading
05 Octombrie 2014 | 19:30
500 de persoane au fost instruite la Şcoala Vinului
Au transformat consumul vinului într-o artă. Sute de persoane care au venit la Sărbătoarea Vinului au participat la un master-class de degustare a vinului. Aceştia au învăţat cum să savureze corect licoarea lui Bachus, notează Mesager.
30 Aprilie 2015 | 11:23
Apariţii scenice inedite la Festivalul „ClassFest”
Apariţii scenice inedite şi lucrări actoriceşti provocatoare la Festivalul Internaţional al Şcolilor de Teatru „ClassFest”. Miercuri, 29 aprilie, a avut loc primul master-class de mişcare scenică, la care au participat studenţi din România, Ucraina şi Germania. Genericul evenimentului „Comunicare, gest şi mişcare” aduce în lumina rampelor 13 şcoli de teatru şi film, relatează Mesager.
16 Aprilie 2016 | 18:14
Master-class de încondeiere a ouălor de Paşti
Doritorii de a învăţa tehnica încondeierii ouălor de Paşti au putut participa astăzi la un master-class, desfăşurat în capitală. Organizatorii şi-au propus în acest fel să transmită tinerelor generaţii obiceiurile pascale, care reprezintă un element important al culturii noastre tradiţional-spirituale. Evenimentul a fost organizat de către Comunitatea Femeilor Ucrainene din Moldova, relatează Mesager.
Promo
Moldova 1
Susţinerea de către Organizaţia Naţiunilor Unite, Organizaţia Tratatului Atlanticului de Nord, Organizaţa pentru Securitate şi Cooperare în Europa a Declaraţiei privind retragerea trupelor ruseşti din stânga Nistrului şi realizarea înţelegerilor convenite cu pretinsele autorităţi din regiunea transnitreană sunt subiectele ce vor fi discutate astăzi, începând cu ora 19:55 la emisiunea „Moldova în direct”.
Moldova 1
Rolul bunicilor în educaţia copiilor este esenţial într-o lume în care părinţii sunt din ce în ce mai ocupaţi. Care este relaţia dintre bunici şi nepoţi şi cât de des mizează mamele pe ajutorul bunicilor ne spune jurnalista Rusalina Russu, marţi, 17 iulie, începând cu ora 18:05 la emisiunea „Cine vine la noi?”.
mai multe emisiuni: TV | Radio
Abonare la Știri
Live Stream
Info Util
Curs BNM Meteo
©2011 IPNA "Teleradio-Moldova"
Departamentul Multimedia al IPNA „Teleradio-Moldova” a fost creat cu suportul
Programului Comun al Consiliului Europei şi Uniunii Europene
„Susţinerea Democraţiei în Moldova”
DQTeam