Loading
ro ru en
Key Words
Loading
20 Martie 2016 | 11:25
DESCOPERĂ traseele turistice din Rezervaţia Pădurea Domnească cu emisiunea „Natura în Obiectiv”
Duminică, 20 martie, autorii emisiunii „Natura în Obiectiv” vă invită la o plimbare prin Pădurea Domnească. Veţi vedea, de la 12:30, puncte turistice din rezervaţie precum „Stânca Mare”, Zimbrăria, stejarii seculari, iar Marian Ţarigradschi ne va povesti despre traseele turistice.
31 Octombrie 2018 | 10:01
Şase trasee turistice au fost create în Rezervaţia cultural-naturală Orheiul Vechi
Şase trasee turistice, cu o lungime de la patru la 23 de km, care cuprind patru localităţi din zona Rezervaţiei cultural-naturale Orheiul Vechi, au fost create pentru turiştii pedeştri şi ciclişti. Traseele oferă posibilitatea observării a peste 100 de specii de păsări. Trei dintre trasee se află în defileul râului Răut, unul în lunca râului şi două în păduri, transmite IPN.
Promo
Radio Moldova
Prunele moldoveneşti sunt tot mai solicitate pe pia Uniuni Europene. Un interes deosebit îl manifestă importatorii nemţi, care au stabilit contacte cu pomicultorii din Moldova în vederea importului de fructe. Mai multe detalii la acest subiect dar şi alte informaţii utile din domeniul agricol aflaţi maine, 11 decembrie la emsiunea „Ţara de la Ţară”, începând cu ora 06:05, pe undele Radio Moldova şi on-line pe TRM.MD. Emisiunea este prezentată de jurnalistul Vasile Mija.
Moldova 1
Silueta e un aspect care mereu dă bătăi de cap reprezentantelor sexului frumos, mai ales în perioada sărbătorilor de iarnă, când toate îşi doresc să arate excepţional în ţinuta de Revelion şi Crăciun. Cum să slăbim sănătos şi corect aflăm de la medicul nutriţionist Marina Iaroţkaia, la „Cine vine la noi?”.
mai multe emisiuni: TV | Radio
Abonare la Știri
Live Stream
Info Util
Curs BNM Meteo
©2011 IPNA "Teleradio-Moldova"
Departamentul Multimedia al IPNA „Teleradio-Moldova” a fost creat cu suportul
Programului Comun al Consiliului Europei şi Uniunii Europene
„Susţinerea Democraţiei în Moldova”
DQTeam