Loading
ro ru en
Moldova 1
Loading
08 Aprilie 2017 | 17:15
„100 ani cu Eugeniu Ureche”, exclusiv la „Cultura Azi”
Eminentul om de cultură, Eugeniu Ureche ar fi împlinit onorabila vârstă de 100 de ani de la naştere. Cu acest prilej, la 27 martie de Ziua Mondială a Teatrului la T. N. „M. Eminescu” a avut loc vernisajul expoziţiei „100 ani cu Eugeniu Ureche”. Un subiect exclusiv de la eveniment vă invităm să vedeţi duminică, 9 aprilie, în emisiunea „Cultura Azi”.
În aceeaşi ediţie, aflăm că de curând la Institutul de Filologie a avut loc simpozionul „Nina JOSU”, destin împlinit cu o filă de carte. În cadrul căreia a fost lansat volumul de poezie „Peste Margini”. Savurăm atmosfera inedită a noii publicaţii şi ne bucurăm de emoţia versului, exclusiv la „Cultura Azi”.

La final vedem atmosfera unui eveniment inedit. Facultatea de Arte Plastice şi Design a Universităţii Pedagogice „Ion Creangă” şi-a deschis recent uşile Muzeului de Arte Vizuale. Ce putem vedea în noua locaţie de cultură şi cum au fost impresiile primilor vizitatori, emoţiile gazdelor şi ale studenţilor vedem la „Cultura Azi”.

NU pierdeţi, duminică de duminică, ora 17:15, cele mai importante evenimente culturale şi poveştile emoţionante ale oamenilor de artă, exclusiv la Moldova 1 şi on-line pe TRM.MD

VEDEŢI arhiva emisiunii „Cultura Azi” AICI.
 
Postat de: Doina Bejenari
Comentarii:
Ştiri
Abonare la Știri
Live Stream
Info Util
Curs BNM Meteo
©2011 IPNA "Teleradio-Moldova"
Departamentul Multimedia al IPNA „Teleradio-Moldova” a fost creat cu suportul
Programului Comun al Consiliului Europei şi Uniunii Europene
„Susţinerea Democraţiei în Moldova”
DQTeam