Loading
ro ru en
Moldova 1
Loading
07 August 2017 | 12:15
Aflaţi cum raionul Hînceşti dezvoltă turismul, din emisiunea „Dincolo de cifre”
În ultimul timp dezvoltarea turismului a devenit un obiectiv primordial pentru Republica Moldova. Cu iniţiative în acest sens vine şi administraţia raionului Hînceşti, acolo unde se dezvoltă, mai nou, un cluster de turism. Ce presupune acest proiect aflăm astăzi, de la vicepreşedintele raionului Hînceşti, Constantin Vlas, în cadrul emisiunii „Dincolo de cifre”.
Rețeaua Globală a Antreprenoriatului, filiala Moldova, a organizat Gala Afacerilor Inovative pentru al treilea an consecutiv. Evenimentul a încurajat tinerii antreprenori să-și prezinte afacerile inedite. De la ora 19:55 aflați cine sunt câștigătorii Cupei Businessului Creativ la nivel local, care ne vor reprezenta țara la finala internațională, ce va avea loc în Danemarca. Câștigătorii au spus că pentru a pune afacerea pe roate, așa precum își doresc, au nevoie de investiții de circa 250 de mii de euro.

Comitetul de supraveghere al Programului de Atragere a Remitențelor în Economie „PARE 1+1” a aprobat finanțarea a 44 de proiecte investiționale în sumă totală de peste 8,42 milioane lei, care va contribui la atragerea în economie a  24,34 milioane lei. Potrivit estimărilor, urmează a fi deschise 131 de locuri noi de muncă. Mai multe aflați diseară, din reportajul realizat de echipa „Dincolo de cifre”.

Urmăriți emisiunea „Dincolo de cifre” cu Lucia Ciobanu luni, 7 august, de la ora 19:55 în direct, la Moldova 1 sau online, pe TRM.MD.
Postat de: Lina Lungu
Comentarii:
Ştiri
Abonare la Știri
Live Stream
Info Util
Curs BNM Meteo
©2011 IPNA "Teleradio-Moldova"
Departamentul Multimedia al IPNA „Teleradio-Moldova” a fost creat cu suportul
Programului Comun al Consiliului Europei şi Uniunii Europene
„Susţinerea Democraţiei în Moldova”
DQTeam