Loading
ro ru en
Moldova 1
Loading
31 Iulie 2017 | 12:53
Aflaţi cum trăiesc unii pensionari din Germania, din emisiunea „Focus Europa”
Deşi este ţara cu cea mai puternică economie din Europa, unii pensionari din Germania îşi duc existenţa cu greu. Aşteptând următoarea pensie, unii nu au altă soluţie decât să viziteze băncile alimentare atunci când vor să mănânce. Luni, la emisiunea „Focus Europa” veţi afla povestea unui pensionar de 65 de ani din Germania care trăieşte de azi pe mâine şi nu crede în promisiunile politicienilor de a schimba lucrurile.
Noul președinte al Franței, Emanuel Macron intenționează să reformeze piața forței de muncă pentru a face țara mai competitivă, fapt ce presupune reducerea contribuțiilor sociale pentru angajatori și flexibilizarea programului de lucru. Aceste schimbări sunt binevenite pentru tinerii francezi. Cei mai întreprinzători își inițiază afaceri și luptă pentru a supraviețui ecomonic. Mai multe despre antreprenorul Gaetan Mazo și afacerea lui de îngrijire a pantofilor aflați diseară, de la ora 21:20.

În aceeași emisiune veți vedea cum poate un prizonier de război rămâne în țara unde a fost ținut captiv și mai mult decât atât: să doneze economiile de-o viață localnicilor.

Urmăriți emisiunea „Focus Europa” luni, 31 iulie, de la ora 21:20 în direct, la Moldova 1 sau online, pe TRM.MD.
Postat de: Lina Lungu
Comentarii:
Ştiri
Abonare la Știri
Live Stream
Info Util
Curs BNM Meteo
©2011 IPNA "Teleradio-Moldova"
Departamentul Multimedia al IPNA „Teleradio-Moldova” a fost creat cu suportul
Programului Comun al Consiliului Europei şi Uniunii Europene
„Susţinerea Democraţiei în Moldova”
DQTeam